V letošním roce uplynulo už 30 let od doby, kdy Petr Hobža začal doma v kuchyni smažit křupavé bramborové lupínky a prodával je před letním kinem. Od té doby se mnohé změnilo, Strážnické brambůrky ale zůstávají stále stejně poctivé a dobré. Základem úspěchu je tradiční receptura, která využívá jen ty nejchutnější odrůdy brambor a smaží je výhradně na výběrovém oleji. Ptáte se na jakém? Tak přesně to je naše otázka.

Jaký olej se používá při výrobě Strážnických brambůrků?

a) Palmový
b) Slunečnicový
c) Řepkový

Nápovědu hledejte na webových stránkách www.hobza.cz.

Správné odpovědi zasílejte dne 20. a 21. prosince na emailovou adresu soutez@denik.cz.

Vyhrává 50.,100.,150.správná odpověď.

Věděli jste, že si ve výrobně můžete objednat prohlídku a dozvědět se o výrobě úplně vše? Můžete také zavolat na telefonní číslo, které je na všech obalech. Zeptejte se na cokoli, co vás zajímá a dostanete odpověď!