Jak se jmenuje služba, jejíž členové mohou hrát hry online s miliony dalších hráčů z celého světa a kromě exkluzivních slev také stahovat každý měsíc dvě hry zdarma?

PS Super

PS Plus

PS Bonus

Vše informací o světě PlayStation včetně správné odpovědi na soutěžní otázku najdete na www.playstation.cz.

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč. Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz, (infolinka 296 363 199) . Tvar sms DEN PLAY   AneboBneboC JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC. Ze všech odpovědí zaslaných od 7.12. do 9.12. 2017 vybereme 199. správnou sms.


Chcete si pod stromeček nadělit stylový dárek a užít si tu nejlepší zábavu? Odměňte se konzolí PlayStation 4! S nejprodávanější konzolí současnosti se ponoříte do herního světa na dlouhé zimní večery a stanete se členem světově největší hráčské komunity. Když k tomu přidáte elegantní štíhlý vzhled, vynikající ovladač DualShock 4 a nejvíce exkluzivních her, je jasné, že se zamilujete. Navštivte www.playstation.cz a objevujte fantastickou budoucnost hraní.

Právě teď navíc můžete elegantní herní konzoli vyhrát. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a jeden soutěžící vyhraje Sony PlayStation 4 v hodnotě 7 290 Kč.