K čemu slouží rajčatový koncentrát Fruitflow® obsažený v novince SanguiFLOW® ?

a) přispívá ke správnému krevnímu průtoku v cévách
b) přispívá ke správnému krevnímu průtoku v žílách
c) přispívá ke správnému krevnímu průtoku v tepnách

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč. Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz, (infolinka 296 363 199). Tvar sms DEN GENERICA AneboBneboC JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC. Ze všech odpovědí zaslaných od 6.6. 2016 do 8.6. 2016 vybereme 10.,50.,150.,250. správnou sms.

Sedavé zaměstnání, stresující prostředí, užívání antikoncepce, nadváha či kouření. Zní to jako váš každodenní život? To byste měla zbystřit, jedná se totiž o rizikové faktory arteriální trombózy! Trombóza je velmi rozšířené onemocnění, které zabíjí průměrně jednoho ze čtyř postižených lidí. Vzniká utvořením krevní sraženiny v cévě, která nejdříve omezuje a později úplně znemožňuje průtok krve v daném místě.

I když na sobě nemusíte pozorovat žádné změny, může vás kdykoli postihnout. Je dobré se tedy zaměřit na péči o svůj kardiovaskulární systém a vyzkoušet naprostou novinku v podobě doplňku stravy SanguiFLOW® slovenské společnosti Generica. Tento unikátní přírodní produkt obsahuje speciální rajčatový koncentrát Fruitflow®, který přispívá ke správnému krevnímu průtoku v cévách, což je pro normální funkci kardiovaskulárního systému důležité. Vícenásobné studie potvrzují, že rajčatový extrakt Fruitflow® snižuje shlukování krevních destiček. Součástí je také extrakt z vinné révy, který přispívá k optimálnímu krevnímu tlaku.

Při jednorázovém užití tablety SanguiFLOW® účinek začne fungovat po 1,5 hodině a chrání člověka po dobu 12 – 18 hodin. Při pravidelném užívání jedné tablety denně je efekt během celého období užívání stálý. Vyzkoušejte jedinečnou novinku SanguiFLOW® a nebuďte lhostejní ke svému zdraví. www.sanguiflow.cz