Stačí jen správně odpovědět na otázku:

Kolikáté narozeniny slaví v letošním roce festival mimořádných projektů ŠTĚRKOVNA OPEN MUSIC 2019?

a) 10. výročí

b) 15. výročí

c) 20. výročí

Správné odpovědi zasílejte od 10. července do 14. července na emailovou adresu soutez@denik.cz.
Dvě vstupenky vyhrává 10., 20., správná odpověď.
Více informací na: www.sterkovnamusic.com


Jubilejní ročník hudebního festivalu mimořádných projektů ŠTĚRKOVNA OPEN MUSIC 2019 si i v letošním roce připravil pro diváky ojedinělé zážitky, které hudební nadšenci neuvidí a neuslyší nikde jinde než na břehu Hlučínské štěrkovny od 25. – 27. července 2019.

Na dvou stagích se během 3 nabitých dnů představí téměř 25 kapel. Těšit se můžete na skupiny jako Chinaski, Arakain & Lucie Bílá, Mig 21, Čechomor, Divokej Bill, ale třeba i kapely Jelen, Stromboli, Rybičky 48, raper Marpo a mnoho dalších. Hlavním mimořádným projektem festivalu bude světová premiéra Symphonic Dance Music, unikátní a zcela výjimečné propojení Janáčkovy filharmonie Ostrava, DJ Lowy a zpěvačky Dashy. Společně uvedou největší hity světové taneční hudby. Koncert bude doplněný o velkolepé světelné a laserové efekty.

Dalšími lákadly 3denního hudebního pohodového festivalu je speciální projekt Balkan Battle Live, bohatý doprovodný program, speciální ČEZ dětská scéna a letos nově bezhotovostní platební systém v celém areálu festivalu.