Stačí jen správně odpovědět na otázku:

Kolik let od svého založení letos EXPRES MENU slaví?

a) 15 let

b) 17 let

c) 20 let

Odpovědi zasílejte od 23. října do 25. října na e-mailovou adresu soutez@denik.cz
Vyhrává 10., 50., 100., 150., 200. správná odpověď.

Odpověď najdete a jídla si můžete objednat na www.expresmenu.cz.

Krkonošské speciality od EXPRES MENU sbalené na cesty

Sbalte si s sebou do kufru na cesty kousek Krkonoš a ochutnejte tradiční krkonošské recepty všude, kam vás kroky zavedou. Limitovaná edice jídel od EXPRES MENU je připravená ve spolupráci s krkonošským šéfkuchařem Jiřím Švestkou ml. V kufříku najdete kompletní menu: liškovou kulajdu, kančí pečeni upravenou metodou sous vide s chlupatými knedlíky a zelím nebo pečený koláč podle receptů našich babiček zvaný Krkonošský macek. Kufřík navíc poslouží i jinak – hned poté, co se posilníte EXPRES MENU, si můžete na zadní straně zahrát krkonošské „Člověče, nezlob se“ a třeba se potkat s ostatními figurkami na Luční boudě, vystoupat na pomyslnou Sněžku nebo se poradit s Krakonošem, kudy se vydat dál.