Kromě ubytování a restaurace, která mimochodem nabízí neskutečné dobroty z domácí kuchyně a zakládá si na prvotřídních čerstvých surovinách, si tady jistě najde sportovní vyžití i nejnáročnější turista.

Novinkou v nabídce je v poslední době čím dál populárnější golf, v průběhu uplynulých tří let tady vyrostlo golfové hřiště. „Golfový klub se u nás rozjíždí, máme tady takzvané veřejné hřiště - to znamená, že k nám může přijít člověk, který v životě golf nehrál a my se o něj postaráme. Dostane takové ty základy, aby věděl, jak se k tomu vůbec postavit, a pak si může klidně zkoušet hrát sám," vysvětluje Rostislav Palla, manažer areálu.

Hřiště je tedy určeno pro mírně až středně pokročilé hráče, ale vítaní jsou i začátečníci, kteří jistě ocení přjemnou domáckou atmosféru. Disponuje devíti jamkami s parem 29 a je skutečně velice malebné, takže možná neuspokojí špičkové hráče, ale nadšenci, kterým jde i o příjemné prostředí a krásné okolí, se do Ráje jistě brzo vrátí.

Zájemci si tady mohou udělat jednak zelenou kartu, s níž pak mohou hrát kdekoliv, případně si mohou udělat členskou kartu přímo pro tento areál, a pak zde mohou hrát neomezeně.

K tomu pak navíc členům nabízí možnost využít zdejší venkovní krytý bazén a padesát procent slevu na veškerá další sportoviště, a těch v areálu opravdu není málo. Kromě zmíněného bazénu jsou tu tři tenisové kurty, posilovna, minigolf, badminton, plážový volejbal, squash, bowling, lezecká stěna nebo vnitřní hala.