„Všechny osobní vlaky ve směru Český Brod - Kolín . Praha zastavují pro výstup a nástup cestujících na zastávkách Rostoklaty a Tuklaty u provizorního nástupiště u prostřední koleje," řekl Petr Poště z tiskového oddělení Českých drah.

Podle jeho slov bude v tuto dobu výstup a nástup cestujících umožněný pouze prvními dveřmi vlakové soupravy a u osobních vlaků směřujících do Prahy není v době výluky možná přeprava cestujících na vozíku a jízdních kol do nebo ze zastávek Rostoklaty a Tuklaty.

Přehled jednotlivých omezení na trati Praha - Kolín

• 27. února 4. března vždy od 8.45 do 16.40 hodin
Všechny osobní vlaky ve směru Praha - Úvaly - Český Brod zastavují pro výstup a nástup cestujících na zastávce Praha-Klánovice u provizorního nástupiště u prostřední koleje.

• 20. 25. února vždy od 8.45 do 16.40 hodin
Všechny osobní vlaky ve směru Úvaly - Český Brod Praha zastavují pro výstup anástup cestujících na zastávce Praha-Klánovice u provizorního nástupiště u prostřední koleje.

• Ve dnech 3. až 7. února a 14. až 18. února vždy od 8.45 do 16.40 hodin
Všechny osobní vlaky ve směru Český Brod / Kolín Praha zastavují pro výstup a nástup cestujících na zastávkách Rostoklaty a Tuklaty u provizorního nástupiště u nulté koleje. Výstup a nástup cestujících je umožněn pouze prvními dveřmi vlakové soupravy, u osobních vlaků do Úval a Českého Brodu není v době výluky možná přeprava cestujících na vozíku a jízdních kol do, případně ze zastávek Rostoklaty a Tuklaty.