Sedmadvacetiletý Rumun si jako svůj první objekt zájmu vybral dvě Kladeňačky sedící na lavičce v lesoparku v ulici Sportovců. Pozoroval je a při tom schovaný za stromem onanoval. Když se rozhodly, že z místa odejdou, začal jim ukazovat, aby šly k němu.

Další případ se stal o den později kolem 16.30 hodin u dětských prolézaček v lokalitě U Zvonečku. „Seděl se staženými kalhotami a ukazoval na přítomnou ženu, aby k němu šla. Ta místo rychle opustila. Po cestě potkala jinou ženu, na kterou muž taktéž se staženými kalhotami ukazoval," řekla k případu policejní mluvčí Michaela Nováková.

V úterý v 17.45 hodin seděl výtečník na lavičce u tenisových kurtů v ulici Sportovců opět se staženými kalhotami a onanoval. Když šla kolem žena s kočárkem, podle předchozího scénáře na ní začal rukou ukazovat, aby šla k němu. „Této poškozené se navíc svěřila její nezletilá dcera, která místem společně s kamarádkou procházela chvíli před ní, že na ně muž taktéž se staženými kalhotami ukazoval," dodala mluvčí Nováková.

Zadržený onanista byl po vyjádření znalce z odboru sexuologie a psychologie umístěn v léčebně v Horních Beřkovicích. Jak dodala Nováková, policisté muže podezřívají ze spáchání přečinu výtržnictví.