Čtenář reportér Poslat příspěvek 16. 2. 2022 7 Kuchařky z Tyršovky uvítaly netradiční návštěvu a vzdělávaly se na poli vaření I kulinářské umění je potřeba vylepšovat tak, aby podléhalo nejnovějším trendům a především aby…
Teplický deník 23. 5. 2020 Kateřina Bobková: Chceme přispět ke snížení dalšího znečišťování planety /ROZHOVOR/ Už téměř rok v Teplicích funguje první prodejna bez obalu, pojmenovaná Na hrášku. Do…
Prostějovský deník 29. 1. 2015 Hranolky? Kdepak, dětem vaříme boršč či bulgur, říká kuchařka Marie Pazderová Prostějov – Při své práci se potýká s časem, potravinami či dětmi. Přestože však na jejím…
Středočeský kraj 20. 1. 2015 Změny ve stravování: školní jídelnou voní bulgur, luštěniny i zeleninové saláty Mladoboleslavsko - Školáci alergičtí na lepek, mléko či vejce to mají v jídelnách zase o trochu…
Boleslavský deník 16. 1. 2015 Školní jídelnou voní bulgur, luštěniny i zeleninové saláty Mladá Boleslav - Od ledna se alergici ve školní jídelně dočtou, které konkrétní alergeny jsou v…