Zdraví 15.8.2017 5 Bylinky pro krásu i letní hrátky Léto přímo vybízí k pěstění těla. Řadu koupelí, pleťových vod, olejů a krémů si můžete připravit i z bylinek, které rostou všude okolo. Chce to jenom…
Zahrada 8.8.2017 4 Sedm praktických tipů pro sušení ovoce a zeleniny Nestíháte zpracovat hojnou úrodu ze zahrádky a nechce se vám do pracného zavařování? Sušení je…
Českobudějovický deník 3.8.2017 Itálie v srdci mém Pokud bych vyhodnotil statistiku navštívených zemí, určitě by první místo obsadila Itálie.
Českobudějovický deník 31.7.2017 Vaříme s Honzou Krobem České Budějovice - Jak připravit bramborový krém s liškami?
Chomutovský deník 30.7.2017 3 Zákazníkům dáváme to nejlepší z nás, říkají majitelky vegetariánského bistra Chomutov /ROZHOVOR/ - První vegetariánský podnik v širokém okolí se stal vášní. Snem je rozšíření…
Českobudějovický deník 24.7.2017 Vaříme s Honzou Krobem České Budějovice - Jak připravit kuřecí supreme se salátem z pečených paprik?
Táborský deník 30.5.2017 4 AKTUALIZOVÁNO OBRAZEM: Při stáži v Itálii jsme poznali biokvalitu Tábor - Slunná Itálie, těstoviny, pizza a kvalitní olivový olej. To jsou hlavní turistická a…
Opavský a hlučínský deník 28.3.2017 Jak probíhá tradiční sklizeň oliv v Řecku? /POZVÁNKA/ Přesně o tom bude přednáška v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea,…
Táborský deník 17.2.2017 10 Škoda, že není kam zajít na pořádný guláš Soběslav - Když před pěti lety 17letý gymnazista Martin Škoda vydal knihu receptů s názvem Škoda…
Českobudějovický deník 17.2.2017 10 Škoda, že není kam zajít na pořádný guláš Soběslav - Když před pěti lety 17letý gymnazista Martin Škoda vydal knihu receptů s názvem Škoda…
Českokrumlovský deník 17.2.2017 10 Škoda, že není kam zajít na pořádný guláš Soběslav - Když před pěti lety 17letý gymnazista Martin Škoda vydal knihu receptů s názvem Škoda…
Jindřichohradecký deník 17.2.2017 10 Škoda, že není kam zajít na pořádný guláš Soběslav - Když před pěti lety 17letý gymnazista Martin Škoda vydal knihu receptů s názvem Škoda…
Písecký deník 17.2.2017 10 Škoda, že není kam zajít na pořádný guláš Soběslav - Když před pěti lety 17letý gymnazista Martin Škoda vydal knihu receptů s názvem Škoda…
Prachatický deník 17.2.2017 10 Škoda, že není kam zajít na pořádný guláš Soběslav - Když před pěti lety 17letý gymnazista Martin Škoda vydal knihu receptů s názvem Škoda…
Strakonický deník 17.2.2017 10 Škoda, že není kam zajít na pořádný guláš Soběslav - Když před pěti lety 17letý gymnazista Martin Škoda vydal knihu receptů s názvem Škoda…
Olomoucký deník 7.2.2017 8 Baroko na talíři servírují i na Hané Velký Újezd - Speciální menu si mohou dát do konce února návštěvníci Penzionu Myslivna ve Velkém…
Zdraví 31.1.2017 Rande s fenyklem Mrkev a petržel, uskladněné ve vašem sklepě, už mají touto roční dobou nejlepší dny za sebou, pórek ani kapustu za syrova příliš nevyužijete a ostatní…
Ekonomika 10.12.2016 Dánský řetězec slaví úspěchy s prošlými potravinami Kodaň - Možnost nakoupit za minimální ceny produkty, kterými pohrdli zákazníci supermarketů,…
Zdraví 29.10.2016 Američané předstihují ve středomořské stravě Italy Spojené státy předstihují Itálii a získávají vedoucí postavení v konzumaci středomořské stravy.…
Benešovský deník 30.8.2016 Děti se loučily s velkými prázdninami ve Vodním domě Hulice - Ne každé loučení musí být smutné. Přesvědčily se o tom děti, které se přišly rozloučit s…
Českolipský deník 19.8.2016 Kraj v České Lípě uspořádá kurz pro kuchařky ze školních jídelen Česká Lípa - Děti ve školách budou jíst zdravěji. Kraj pro kuchařky připravil speciální školení.
Olomoucký deník 18.8.2016 2 4 Arcibiskupství otevírá v Olomouci pizzerii, nabídne vlastní kávu i víno Olomouc – Křupavá pizza s tenkým těstem, kvalitním olivovým olejem a rajčatovou omáčkou přímo z…
Pražský deník 19.7.2016 Šéfkuchař Hynek Vávra: Rybám v létě nejlépe svědčí grilování Průhonice - Letní počasí, posezení u vody a ugrilované čerstvé ryby. Tak si představuje léto…
Havlíčkobrodský deník 1.7.2016 Za gotickým oknem se čepuje víno i olej Havlíčkův Brod - Jeden z nejhezčích obchůdků v Havlíčkově Brodě je nyní na Havlíčkově náměstí.
Olomoucký deník 14.4.2016 13 Vyzrálé hovězí na skvělý steak. Farma z Vysočiny otevřela první obchod na Hané Olomouc - Jak si udělat doma steak a nemít z něj tvrdou podrážku? Základem je chutné, vyzrálé…
Břeclavský deník 11.4.2016 Kukurin kouzlil s mořským vlkem, menu připravil ve Velkých Pavlovicích Velké Pavlovice – Jak chutná chorvatská kuchyně? Mistr oboru Nenad Kukurin bez otálení odpověděl,…
Bydlení 25.3.2016 Jarní recepty Zapomeňte na těžké omáčky či tučné dresinky. Jarní recepty jsou nabité energií, a přitom netíží v žaludku. Zde je pár tipů pro vás.
Jičínský deník 13.3.2016 Jak žít zdravě: Čtenářům radí Aneta Polívková Pohoda a spokojenost pro zdravý žlučník
Prostějovský deník 23.2.2016 13 Pět statečných dam míří do boje s kilogramy navíc Prostějov /SERIÁL/ – Prostějovský deník ve spolupráci s Agel Sport Clinic už zná jména pětice…
Prostějovský deník 21.2.2016 36 Restaurant day lákal na grilovanou chobotnici, byla hned pryč Prostějov – Opravdový svátek jídla prožili nedělní návštěvníci Restaurant day v prostějovském…
Ostatní 6.2.2016 7 OBRAZEM: Mozaiky, ženy, obrazy. Brno má novou galerii sicilského umění Brno – Novou galerii představující umění a výrobky ze Sicílie otevřeli v brněnské ulici Durďákova…
Brněnský deník 5.2.2016 7 OBRAZEM: Mozaiky, ženy, obrazy. Brno má novou galerii sicilského umění Brno – Novou galerii představující umění a výrobky ze Sicílie otevřeli v brněnské ulici Durďákova…
Jablonecký deník 18.12.2015 Lahůdka na váš vánoční stůl? Poradí vyhlášení šéfkuchaři Severní Čechy - Učili se u michelinských mistrů. Vaří pro prezidenty a hvězdy showbyznysu.…
Zdraví 14.11.2015 Středomořská strava omladí mozek o pět let Zdravá výživa chrání před přirozenou atrofií mozku způsobenou stárnutím. Kdo jí zdravě, má rovněž…
Krkonošský deník 11.11.2015 Středy doktora Středy: (Ne)zdravé tuky Východní Čechy - Tuky hrají významnou roli v životě většiny z nás. Každé ráno si mažeme na chleba…
Jičínský deník 11.11.2015 Středy doktora Středy: (Ne)zdravé tuky Východní Čechy - Tuky hrají významnou roli v životě většiny z nás. Každé ráno si mažeme na chleba…
Hradecký deník 11.11.2015 Středy doktora Středy: (Ne)zdravé tuky Východní Čechy - Tuky hrají významnou roli v životě většiny z nás. Každé ráno si mažeme na chleba…
Náchodský deník 11.11.2015 Středy doktora Středy: (Ne)zdravé tuky Východní Čechy - Tuky hrají významnou roli v životě většiny z nás. Každé ráno si mažeme na chleba…
Pelhřimovský deník 6.11.2015 Tuňáka připravili třeba s fazolemi Pelhřimov – V konkurenci rekordních 123 mladých kuchařů a kuchařek z 35 středních odborných škol se o titul Svačina roku s Rio Mare utkají i čtyři…
Plzeňský deník 18.10.2015 15 Křimické zelí mělo svůj festival, líbilo se šlapání Plzeň – Víkendové slavnosti přilákaly gurmety.
Bydlení 4.10.2015 Vypěstujte si bazalku doma i v zimě Bazalka se za krátkou dobu vyšplhala mezi nejvyhledávanější bylinky. Někdo ji pěstuje, jiný zase kupuje. Málokdo ovšem tuší, kolik různých podob tato…
Pražský deník 3.10.2015 1 Tahle 'polívka' zahřeje dvakrát. Na těle i na duši Praha - „Můj život se změnil ve vteřině. Večer jsem ulehl a už nic nevím. Mrtvice mne dostihla ve…
Bydlení 23.9.2015 Dýně: jak ji chutně zpracovat Na pěstování nenáročná rostlina nabízí široké využití v kuchyni. Lze ji podávat jako přílohu, hlavní jídlo či dezert.
Jablonecký deník 24.8.2015 Kurz vaření pro školní jídelny měl velký úspěch Liberecký kraj - Čtyři desítky kuchařek ze školních jídelen, včetně dvou mužů, se včera…
Ekonomika 22.8.2015 Ceny olivového oleje stouply nejvýše za desetiletí Londýn – Ceny olivového oleje stouply nejvýše za téměř desetiletí kvůli obavám o dodávky na trh…
Českolipský deník 21.8.2015 Kurz vaření přinesl nový vítr do školních jídelen Liberecký kraj - Čtyři desítky kuchařek ze školních jídelen, včetně dvou mužů, se včera…
Liberecký deník 21.8.2015 Kurz vaření přinesl nový vítr do školních jídelen Liberec /FOTOREPORT/ - Čtyři desítky kuchařek ze školních jídelen, včetně dvou mužů, se včera…
Ústecký deník 20.8.2015 Ryby z celého světa vozí na farmářský trh Ústí nad Labem - Zlatavě hnědé makrely, stříbřitě modrá bříška zavináčů, pestře barevné sklenice…
Ekonomika 17.8.2015 Potraviny v Česku jsou dražší než v Německu, ukázal test Potravinářské komory Praha – Pod stejnou značkou se v Německu nakoupí dvě třetiny potravin levněji než v ČR, navíc jde…