Pražský deník 16.8.2015 2 Vinařská poradna Deníku - 5. díl Praha - Na otázky z oboru vinařství odpovídá Martin Žůrek sommelier vinařství Spielberg.
Chrudimský deník 15.8.2015 Syrová strava v horku pomůže Chrudimsko - Letošní horké léto nás přímo vyzývá k tomu, abychom využili všechny možnosti, jak našemu organismu pomoci zdárně vysoké teploty zvládnout.
Valašský deník 28.7.2015 8 Jak na grilování? Inspirujte se u šéfkuchaře karlovického Horalu Orsága Velké Karlovice /FOTOGALERIE/ - K letním měsícům neodmyslitelně patří grilování. Šéfkuchař…
Reklama 23.7.2015 KOMERČNÍ SDĚLENÍ Vyzkoušejte si recept na lehkou a zdravou večeři: pečenou pražmu Vyzkoušeli jsme pečení s pomocí grilu nové horkovzdušné trouby Whirlpool AKZ 6230. Výsledek?…
Sokolovský deník 21.7.2015 Extra panenské oleje doplní chuť letních jídel Sokolovsko – Stále více lidem nechybí v kuchyni rostlinné oleje, které využívají dokonce častěji…
Hradecký deník 11.7.2015 Farmářské trhy opět nabídnou čerstvé produkty Hradec Králové - Máte rádi poctivé klobásy, sýry, jogurty, zeleninu, ovoce a další produkty? Pak…
Znojemský deník 5.7.2015 1 Ničit chemií plevel? Netřeba, je to chutné jídlo, míní přírodovědci ze Znojma Znojemsko – Že přehnané používání chemických postřiků přírodě škodí, je dnes už jasné každému.…
Vyškovský deník 4.7.2015 Ničit chemií plevel? Netřeba, je to chutné jídlo, míní přírodovědci ze Znojma Znojemsko – Že přehnané používání chemických postřiků přírodě škodí, je dnes už jasné každému.…
Ekonomika 25.6.2015 Cena kvalitního olivového oleje prudce roste, produkce klesne o 27 procent Milán - Ceny vysoce kvalitního olivového oleje produkovaného v Itálii prudce rostou. Může za to…
Reklama 9.6.2015 Fenykl: Dietní pochoutka Fenykl můžete použít prakticky na cokoliv, ať už na pečení, grilování, dušení, do salátů nebo jako přísadu do polévek – vždy chutná skvěle!
Chrudimský deník 3.6.2015 Jezte zdravě: Naše tělo potřebuje čerstvou a svěží energii Chrudim - Jaro je v plném proudu a naše tělo potřebuje svěží, čerstvou energii například v podobě…
Bydlení 15.5.2015 Dobroty z grilu Sezona letního posezení na zahradě začíná a grilované laskominy k němu neodmyslitelně patří. Tady jsou naše tipy na skvělé pohoštění.
Soutěže 4.5.2015 Regionální Deník pečuje o vaše domácí miláčky To pravé pro lesklou a zdravou srst. Zapojte se s námi do soutěže o 3 balíčeky produktů značky…
Jihomoravský kraj 4.5.2015 Partnerské dny ozdobí Italky. Zatančí v centru Znojma Znojmo – Italskou kávu, víno, sýry nebo pravý olivový olej ale také třeba slovenské klobásy budou…
Znojemský deník 4.5.2015 Partnerské dny ozdobí Italky. Zatančí v centru Znojma Znojmo – Italskou kávu, víno, sýry nebo pravý olivový olej ale také třeba slovenské klobásy budou…
Svitavský deník 6.4.2015 Povelikonoční nálož? Tuřínové hranolky Svitavy – /RECEPT/ Jelikož velikonocemi končí období pustu od masa nabízíme vám z Kruhu zdraví…
Zdraví 4.4.2015 Vylaďte formu s fit jídelníčkem Specialista na výživu a garant soutěže Fit s Deníkem Václav Krejčík si pro finalistky připravil několik tipů na zdravý a vyvážený jídelníček.Je opravdu…
Ekonomika 3.4.2015 Rodokmen masa už pro zákazníka není tajný Praha – Víme dost o tom, co vlastně jíme? Od začátku dubna by se měla informovanost spotřebitelů…
Reklama 2.4.2015 Vyrobte si zeleninové nebo jablečné chipsy Návštěvu okouzlíte výbornými domácími chipsy, které velmi snadno vyrobíte z různých druhů…
Bydlení 30.3.2015 Velikonoční recepty Svátky jara se blíží. Inspirujte se tradičními recepty a jejich variantami. Jsou plné zdraví a síly.
Zdraví 28.3.2015 Odbornice na zdravou výživu: Můžeme jíst všechno. Otázka je, zda chceme Víte, co je raw food nebo také živá či syrová strava? Wlasta Hlinková, odbornice na zdravou…
Zdraví 22.3.2015 Jarní péče o pleť: zbavte ji odumřelých buněk a chraňte před sluníčkem Krabatá jako skrčený papír, bledá a bez lesku? Plná nerovností, zašedlá, nebo dokonce se…
Zdraví 20.3.2015 Očista organismu: na jaře jezte kyselé a hořké Zachvacují vás touhy a chutě, jste podráždění, unavení, bolí vás často hlava nebo nemáte energii?…
Bydlení 10.2.2015 Recepty pro zdraví Vyzkoušejte mrkvové koláčky nebo salát s klíčky, jablky, mrkví a kedlubnou.
Bydlení 9.2.2015 Norský losos pomůže doplnit potřebné látky S příchodem zimy, kdy se zkracují dny, chybí lidskému organismu vitaminy ze slunečního svitu. Jak…
Zdraví 7.2.2015 Bez čištění pleti krémy dostatečně nezabírají S pletí je to podobné jako se zimním spánkem medvědů. Když klesne teplota k nule, její aktivita…
Krkonošský deník 1.2.2015 S hotelem Horizont připravíme raviolu Pec pod Sněžkou - Krkonošský deník spolu s HOTELEM**** HORIZONT v Peci pod Sněžkou připravil seriál Vaříme s deníkem. Pod pokličku kuchařského umění…
Chrudimský deník 22.1.2015 Jezme zdravě: Polévka z dýně zasytí i hubnoucí strávníky Chrudim - Dýně Hokaido má neobyčejně příznivé účinky na lidské tělo. V dýni je ve velkém množství…
Pelhřimovský deník 6.1.2015 Tenhle recept na mě zbyl, říká finalistka Svačiny roku Pelhřimov – Nikola Markvartová, studentka VOŠ a Střední školy hotelové SČMSD Pelhřimov získala…
Zlínský deník 30.12.2014 2 Tipy, jak rozšířit obzory silvestrovských chutí Zlínský kraj - Po vánočním hodování, kdy si na své přišli všichni milovníci sladkých chutí,…
Středočeský kraj 24.12.2014 Je dobré mít doma jedlou sodu, říká o Vánocích Ivan Heidler Mělnicko - Vánoční svátky jsou synonymem pro sváteční tabuli přetékající sladkostmi i tučnými…
Mělnický deník 24.12.2014 Je dobré mít doma jedlou sodu, říká o Vánocích Ivan Heidler Mělnicko – Vánoční svátky jsou synonymem pro sváteční tabuli přetékající sladkostmi i tučnými…
Jihomoravský kraj 23.12.2014 Výživová poradkyně: Kapra si na Štědrý den nenechám ujít Brno - Nejdřív sníst smaženého kapra s bramborovým salátem. Pak ještě několik kousků cukroví a…
Brněnský deník 23.12.2014 1 Výživová poradkyně: Kapra si na Štědrý den nenechám ujít Brno - Nejdřív sníst smaženého kapra s bramborovým salátem. Pak ještě několik kousků cukroví a…
Svitavský deník 20.12.2014 Uvařme si o víkendu: pastu z cizrny Svitavy – Kuchař Pavel Míček dnes přichází s receptem, který by nám mohl odlehčit vánoční konzumaci sladkých a smažených jídel.
Jičínský deník 18.12.2014 1 Víme, jak na přípravu chutného steaku Nová Paka – V rámci vánočních trhů se v Nové Pace představila firma Gastro Pro Trutnov, která pro…
Ekonomika 10.12.2014 Záplavy, hmyz a bakterie letos zdecimovaly úrodu oliv Madrid/Řím - Na prudké zvýšení cen by se měli připravit milovníci extra panenského olivového…
Chrudimský deník 10.12.2014 Jezme zdravě: Pohanka se vrací na domácí talíře Chrudim - Pohanka obecná je obilovina, která byla v našich zemích nejvíce pěstovaná v 18. století…
Svitavský deník 29.11.2014 Uvařme si: Hovězí filátka na cibuli s gremolatou Svitavy – Vracíme se s další pochoutkou kuchaře Pavla Míčka. Tentokrát přináší recept na hovězí…
Nymburský deník 28.11.2014 Loňská vítězka z Městce Králové soutěže o Svačinu roku opět ve finále Městec Králové - Lucie Hlaváčková znovu bude soutěžit v Praze o prémii pro sebe i městecké…
Pražský deník 24.11.2014 Nejlepší rohlíky? Ty z Kredence! Mají je i v Pankráckém Rynku Praha /ROZHOVOR/ - Sehnat v současné zrychlené době poctivé pečivo není samozřejmost. Pro všechny…
Bydlení 23.10.2014 Šetřete, ale neošiďte se I levná jídla bez masa mohou být chutná. Přesvědčte se sami a připravte si některý z následujících pokrmů.
Svitavský deník 19.10.2014 Kysané zelí nemusíme jíst pouze s vepřovým Svitavy - Na podzim si nakládáme zelí – abychom měli na zimu dostatek kvalitního zdroje vitamínu…
Chrudimský deník 16.10.2014 Jezme zdravě: Kysané zelí nemusíme jíst pouze s vepřovým Chrudim - Na podzim si nakládáme zelí abychom měli na zimu dostatek kvalitního zdroje vitamínu C…
Svitavský deník 11.10.2014 2 Uvařme si o víkendu: rychlý džuveč z kuřete Svitavy – Dnes opět připravujeme další jídlo s kuchařem Pavlem Míčkem. Jeho pokrmy vycházejí…
Svitavský deník 26.9.2014 Uvařme si o víkendu: Čína nejen pro vegetariány Svitavy – Čína pro vegetariány? Klidně a s přehledem! Tvrdí to kuchař Pavel Míček. Dejme mu slovo.
Jihomoravský kraj 18.9.2014 Místo pro cizí kuchyně tu je, tvrdí šéfkuchař z Břeclavi Zbranek Břeclav - Smažák? To ne, odpovídá se smíchem břeclavský kuchař David Zbranek na otázku, jaké je…
Břeclavský deník 17.9.2014 10 Místo pro cizí kuchyně tu je, tvrdí šéfkuchař Zbranek Břeclav - Smažák? To ne, odpovídá se smíchem břeclavský kuchař David Zbranek na otázku, jaké je…
Havlíčkobrodský deník 14.9.2014 Nad mléčným menu se sbíhaly sliny Přibyslav – Zajímavé zpestření programu nabídli letos návštěvníkům pořadatelé tradičních Mlékárenských dnů v Přibyslavi.