Jihomoravský kraj 18. 9. 2014 Místo pro cizí kuchyně tu je, tvrdí šéfkuchař z Břeclavi Zbranek Břeclav - Smažák? To ne, odpovídá se smíchem břeclavský kuchař David Zbranek na otázku, jaké je…
Břeclavský deník 17. 9. 2014 10 Místo pro cizí kuchyně tu je, tvrdí šéfkuchař Zbranek Břeclav - Smažák? To ne, odpovídá se smíchem břeclavský kuchař David Zbranek na otázku, jaké je…
Havlíčkobrodský deník 14. 9. 2014 Nad mléčným menu se sbíhaly sliny Přibyslav – Zajímavé zpestření programu nabídli letos návštěvníkům pořadatelé tradičních Mlékárenských dnů v Přibyslavi.
Reklama 4. 9. 2014 Zlaté kuře - poklad jižních Čech Zlaté kuře poznáte podle nezaměnitelného zlatého obalu, který už na první pohled vyjadřuje jeho kvalitu.
Bydlení 3. 9. 2014 Ryba z grilu potěší každého gurmána V seriálu o vaření a grilovaní kuchař Vladimír Klofanda prozradí recepty na lehká jídla. I rybí…
Reklama 1. 9. 2014 Českobudějovické Terno pokračuje v inovacích Supermarket Terno pro své zákazníky připravil v průběhu uplynulých měsíců celou řadu inovací. Po…
Svitavský deník 31. 8. 2014 Ryba z grilu potěší každého gurmána Svitavy – V seriálu o vaření a grilovaní kuchař Vladimír Klofanda prozradí recepty na lehká jídla…
Šumperský a jesenický deník 15. 8. 2014 8 U vily Doris voněly kotlíkové guláše, jeden vařili i basketbalisté Šumperk – Před vilou Doris ve čtvrtek 14 srpna voněl guláš. Uskutečnil se zde druhý ročník…
Svitavský deník 10. 8. 2014 Udělejte si Pecoldovu roládu od Labužníků z Apaluchy Dolní Újezd - Krédo kuchařské party z Poličska: „Ugrilovat můžete naprosto vše, včetně zmrzliny."
Hradecký deník 6. 8. 2014 Udělejte si Pecoldovu roládu od Labužníků z Apaluchy Východní Čechy, Dolní Újezd - Letní kaleidoskop Deníků nahlíží do kuchyně: Krédo kuchařské party…
Bydlení 31. 7. 2014 Dobře grilovat znamená s chutí si vyzkoušet různé věci Dlouhé a teplé večery svádějí k posezení s rodinou a přáteli. Nemusí zůstat jen u skleničky. Je…
Orlický deník 27. 7. 2014 Dobře grilovat znamená s chutí zkoušet Litomyšl - Dlouhé a teplé večery svádějí k posezení s rodinou a přáteli. Nemusí zůstat jen u…
Strakonický deník 27. 7. 2014 Dnes vaří šéfkuchař Václav Lukeš Strakonice - Poslední specialita z restaurace Splávek.
Jičínský deník 26. 7. 2014 Dobře grilovat znamená s chutí si vyzkoušet různé věci Východní Čechy, Litomyšl - Dlouhé a teplé večery svádějí k posezení s rodinou a přáteli. Nemusí…
Kroměřížský deník 26. 7. 2014 15 Keramici, hrnčíři i farmáři. Na náměstí už popáté Kroměříž - Už popáté se včera na Velkém náměstí v Kroměříži sešli hrnčíři a keramici z celé České…
Hradecký deník 25. 7. 2014 1 Dobře grilovat znamená s chutí si vyzkoušet různé věci Východní Čechy, Litomyšl - Dlouhé a teplé večery svádějí k posezení s rodinou a přáteli. Nemusí…
Orlický deník 24. 7. 2014 Je libo polentu, pörkölt nebo bigos? Lanškroun – Typicky česká jídla známe všichni: řízek, smažák, svíčková… Ale co pokrmy z italské, polské, maďarské či slovenské kuchyně? Neochuzujeme sebe…
Svitavský deník 23. 7. 2014 Dobře grilovat znamená s chutí zkoušet Litomyšl - Dlouhé a teplé večery svádějí k posezení s rodinou a přáteli. Nemusí zůstat jen u…
Soutěže 17. 7. 2014 Soutěžte s Deníkem o vína, cestovní gril a školu vaření Zapojte se s regionálním Deníkem do letní soutěže o lahodná vína Jacob's Creek, cestovní gril…
Bydlení 15. 7. 2014 V letních dnech je k obědu nejlepší zeleninový salát Chuť na klasiku, jako je vepřo-knedlo-zelo nebo řízek, nemá v horkých dnech každý. Ideální je…
Svitavský deník 14. 7. 2014 V letních dnech je k obědu nejlepší zeleninový salát Svitavy – Chuť na klasiku, jako je vepřo-knedlo-zelo nebo řízek, nemá v horkých dnech každý.…
Hradecký deník 9. 7. 2014 Horké dny? Připravte si sami exotické osvěžující drinky Východní Čechy - Letní kaleidoskop regionálních Deníků tentokrát nahlíží do kuchyně.
Krkonošský deník 26. 6. 2014 VAŘÍME S DENÍKEM: Červenec patří meruňkám Pec pod Sněžkou - Krkonošský deník spolu s HOTELEM**** HORIZONT v Peci pod Sněžkou připravil…
Pražský deník 13. 6. 2014 1 Gurmánská cesta začala s bylinkami a pokračovala chřestem Praha /ROZHOVOR/ - Netradiční cestu po Itálii připravili v síti pizzerií Coloseum. Těch je v…
Jičínský deník 20. 5. 2014 Zelený květen aneb recepty na zdravé saláty Nová Paka – Zelený květen aneb Vaříme pro všechny, tak nazvaly packé sokolky a pracovnice kultury…
Svitavský deník 17. 5. 2014 Uvařme si o víkendu: Kuře v hříbkové omáčce Svitavsko – /POCTIVÁ KUCHYNĚ/ Dnes opět připravujeme jídlo s kuchařem Pavlem Míčkem. Jeho pokrmy…
Bydlení 9. 5. 2014 Tzatziky: jednoduchá a chutná řecká klasika Řecká kuchyně je bohatá a velmi chutná. Je proto trochu s podivem, že se jejím symbolem stal tak…
Bydlení 7. 5. 2014 Ratatouille: Lahodná zeleninová směs ze slunné Francie Vybrat jediné jídlo z kuchyně tak bohaté jako francouzská je v podstatě nadlidský úkol.…
Bydlení 5. 5. 2014 Paella: Poklad středomořské kuchyně ze Španělska Paella je dnes symbolem nejen Valencie, odkud pochází, ale celého Španělska. Příprava tohoto…
Slovácký deník 4. 5. 2014 Tzatziky: jednoduchá a chutná řecká klasika Střední a východní Morava /SERIÁL DENÍKU/ - Řecká kuchyně je bohatá a velmi chutná. Je proto…
Bydlení 4. 5. 2014 Špagety s rajčaty. Zázračně jednoduché, rychlé a chutné Symbol italské kuchyně? Špagety. Jednoduché, rychlé, chutné, lehce stravitelné. Jídlo, které si…
Slovácký deník 3. 5. 2014 Ratatouille: Lahodná zeleninová směs ze slunné Francie Střední a východní Morava /SERIÁL DENÍKU/ - Vybrat jediné jídlo z kuchyně tak bohaté jako…
Slovácký deník 3. 5. 2014 Paella: Poklad středomořské kuchyně ze Španělska Střední a východní Morava /SERIÁL DENÍKU/ - Paella je dnes symbolem nejen Valencie, odkud pochází…
Slovácký deník 3. 5. 2014 Špagety s rajčaty. Zázračně jednoduché, rychlé a chutné Střední a východní Morava /SERIÁL DENÍKU/ - Symbol italské kuchyně? Špagety. Jednoduché, rychlé,…
Brněnský deník 27. 4. 2014 6 1 Test restaurací: Ve Friend’s připravují osm druhů tataráků Brno /INFOGRAFIKA/ - Na dlouhé vaření v kotli neměli tatarští kočovníci čas. Místo toho si ráno…
Chomutovský deník 22. 4. 2014 25 Hmyz chutnal mužům i ženám. Jako pražené oříšky, mandle či kůže pečeného kuřete Chomutov - Klobásu? Bramborák? Párek v rohlíku či langoše se sýrem a česnekem? Kdepak! Prosím…
Zdraví 15. 4. 2014 Rady z lékárny: Čím léčit po koupeli podrážděnou kůži? Na dotazy čtenářů odpovídá lékárnice Veronika Hašková z lékárny v nemocnici v Rychnově
Náchodský deník 13. 4. 2014 Čím léčit po koupeli podrážděnou kůži? Náchod - Náchodský deník spolu s Královéhradeckou lékárnou, která sídlí v nemocnicích v Náchodě,…
Hradecký deník 7. 4. 2014 1 Recept na pampeliškový salát dostal Hradečáka až do finále Královéhradecko - Recepty na dobroty, ze kterých je cítit jaro, jste mohli posílat do redakce…
Ústecký deník 4. 4. 2014 Víte, že dnes slavíme Mezinárodní den mrkve? Mezinárodní den mrkve (International Carrot Day) se slaví každý rok přesně 4. dubna a po celém…
Chrudimský deník 4. 4. 2014 Uvařme si o víkendu: Bifteček se salátkem z pečené zeleniny Chrudimsko - Dnes opět připravujeme další jídlo s kuchařem Pavlem Míčkem. Jeho pokrmy vycházejí…
Svitavský deník 30. 3. 2014 Uvařme si o víkendu: Bifteček se salátkem z pečené zeleniny Svitavy - /POCTIVÁ KUCHYNĚ/ Kulinářské rubriky patří k nejoblíbenějším, vždyť Češi jsou pověstni…
Zdraví 23. 3. 2014 Udržet si půvab bylo snem žen od nepaměti Každá žena od pradávna toužila po půvabu a zejména pak po dokonalé pleti bez vrásek. Všechna…
Česko vítá jaro 23. 3. 2014 Losos s rozmarýnem a salátem Recept nám poslala Irena Pacovská, Jablonec nad Nisou.
Česko vítá jaro 23. 3. 2014 Hráškovo - špenátová polévka Recept nám poslala Zdeňka Smetková, Dolní Němčí.
Česko vítá jaro 21. 3. 2014 Špagetové placky s jarním salátem Recept nám poslala Zuzana Vaňková, Uherské Hradiště.