Česko vítá jaro 19.3.2014 Míchaný jarní zeleninový salát co dům dal s bylinkovým tofu Recept nám poslala Jarmila Steinbauerová, Tábor.
Česko vítá jaro 19.3.2014 Grilovaný losos se zeleninou Recept nám poslala Jarmila Moosová, Sezimovo Ústí.
Ústecký deník 17.3.2014 Udržet si půvab bylo snem žen od nepaměti Každá žena od pradávna toužila po půvabu a zejména pak po dokonalé pleti bez vrásek. Všechna…
Česko vítá jaro 16.3.2014 Jarní salát s domácím balkánským sýrem a ztraceným vejcem Recept nám poslala Pavla Fornůsková Janálová, Uherské Hradiště
Svitavský deník 15.3.2014 Uvařme si o víkendu: Mrkvová polévka s hlívou a drobením Svitavy - /Poctivá kuchyně Pavla Míčka/ Kulinářské rubriky patří k nejoblíbenějším, vždyť Češi…
Chrudimský deník 7.3.2014 Uvařme si o víkendu: Mrkvová polévka s hlívou a drobením Chrudimsko - Kulinářské rubriky patří k nejoblíbenějším, vždyť Češi jsou pověstni svou…
Českobudějovický deník 12.2.2014 Vítězka soutěže je vášnivá gurmánka a nejvíc miluje ryby České Budějovice - Výhra v kulinářské soutěži Deníku o nejlepší recept na lososa nemohla…
Sokolovský deník 6.2.2014 5 Basketbalový míč mění za vařečku Kraslice - Nový seriál NÁŠ RODINNÝ RECEPT
Svět 13.1.2014 Naháč při hře na schovávanou uvízl v pračce, pomohla až policie Mooroopna – Zvláštním případem se v minulých dnech zabývaly záchranné složky v australském…
Krkonošský deník 11.12.2013 Dužnina fíku je podle odrůd různě barevná Pec pod Sněžkou - Krkonošský deník připravil spolu s HOTELEM**** HORIZONT v Peci pod Sněžkou…
Hradecký deník 8.12.2013 Za velkou louží - zápisník Filipa Šorfa: Palačinky po ďábelsku Východní Čechy /NÁZOR/ - Kdo chce dobře jíst, tak se musí naučit také vařit. S jídlem roste chuť,…
Krkonošský deník 8.12.2013 Rozlousknutí kokosu je náročný proces Pec pod Sněžkou - Krkonošský deník připravil spolu s HOTELEM**** HORIZONT v Peci pod Sněžkou…
Kraj Vysočina 7.12.2013 Bystřice se druží s Chorvaty, chtějí je naučit čerpat dotace Bystřice nad Pernštejnem - Listopadové Slavnosti olivového oleje absolvovali zástupci bystřické…
Žďárský deník 3.12.2013 Bystřice se druží s Chorvaty, chtějí je naučit čerpat dotace Bystřice nad Pernštejnem - Listopadové Slavnosti olivového oleje absolvovali zástupci bystřické…
Hodonínský deník 14.11.2013 23 Osmnáctý Gastroden? Sumec na másle i rostbífové rolky Bzenec /REPORTÁŽ/ – Srolované, nastrouhané, zamotané, naplněné i vykrojené. A všechno vypadá…
Moravskoslezský kraj 1.11.2013 Žáci z Bruntálu pracovali na olivové plantáži v Itálii. Jaké mají zkušenosti? Bruntál, Itálie - Žáci bruntálské střední průmyslové školy a obchodní akademie sbírali zkušenosti…
Bruntálský a krnovský deník 1.11.2013 Žáci pracovali na olivové plantáži Bruntál, Itálie - Žáci bruntálské střední průmyslové školy a obchodní akademie sbírali zkušenosti při praxi v Itálii. Deset žáků z oboru agropodnikání a…
Benešovský deník 30.10.2013 3 Studenti školy strávili odbornou praxi na řeckém ostrově Thassos Benešov/Řecko – Dva týdny nevšední odborné praxe strávili na přelomu září a října studenti…
Bydlení 27.10.2013 Slané pokrmy s hroznovým vínem Hrozny můžete využít nejen na dezerty, moučníky a jiné sladkosti, ale i při přípravě masových a jiných slaných jídel.
Jičínský deník 23.10.2013 Středy doktora Středy: Jak hubne zpěvačka Ilona Csáková? Východní Čechy – Mezi protagonisty, kteří se rozhodli hubnout veřejně s Deníkem, patří i zpěvačka…
Náchodský deník 23.10.2013 Středy doktora Středy: Jak hubne zpěvačka Ilona Csáková? Východní Čechy – Mezi protagonisty, kteří se rozhodli hubnout veřejně s Deníkem, patří i zpěvačka…
Orlický deník 23.10.2013 Středy doktora Středy: Jak hubne zpěvačka Ilona Csáková? Východní Čechy – Mezi protagonisty, kteří se rozhodli hubnout veřejně s Deníkem, patří i zpěvačka…
Krkonošský deník 23.10.2013 Středy doktora Středy: Jak hubne zpěvačka Ilona Csáková? Východní Čechy - Mezi protagonisty, kteří se rozhodli hubnout veřejně s Deníkem, patří i zpěvačka…
Svitavský deník 23.10.2013 Středy doktora Středy: Jak hubne zpěvačka Ilona Csáková? Východní Čechy – Mezi protagonisty, kteří se rozhodli hubnout veřejně s Deníkem, patří i zpěvačka…
Hradecký deník 23.10.2013 Středy doktora Středy: Jak hubne zpěvačka Ilona Csáková? Východní Čechy – Mezi protagonisty, kteří se rozhodli hubnout veřejně s Deníkem, patří i zpěvačka…
Hradecký deník 20.10.2013 'Nevečeřet je nesmysl,' říká výživový poradce Mlynář Hradec Králové /POCTIVÁ VEČEŘE - ROZHOVOR/ - Večeřet se musí. Hladovění na noc je nesmysl. Staré…
Náchodský deník 20.10.2013 'Nevečeřet je nesmysl,' říká výživový poradce Mlynář Hradec Králové /POCTIVÁ VEČEŘE - ROZHOVOR/ - Večeřet se musí. Hladovění na noc je nesmysl. Staré…
Ekonomika 19.10.2013 Nejvíce podvodů s potravinami se týká olivového oleje, ryb a bio Brusel – Nejvíce podvodů s potravinami se týká olivového oleje, ryb a biopotravin. Naopak u…
Moravskoslezský deník 9.10.2013 Bylo nás pět aneb V Hospodě U Druhé šance Ostrava /RECEPT UVNITŘ/ - Tentokrát se bude vařit z ryb. Každý si uloví svého kapra a pak…
Opavský a hlučínský deník 9.10.2013 Proměna mužů, část druhá Oba pánové přihlášení do projektu Proměna mužů teď na sobě makají o sto šest. Jeden chce nějaké to kilo shodit, druhý přibrat.
Prostějovský deník 27.9.2013 6 Kterak redaktorka na farmě Rózinka kozu Renatu podojila Čelechovice na Hané - START: Prostějov, CÍL: Kozí farma Rózinka. Délka trasy? Necelých sedm…
Táborský deník 26.9.2013 Do kulinářského klání si nepřivezla ani svoje nože. Zato celou svou rodinu Tábor - Studentka Ivana Kolářová z Tábora vyhrála na festivalu Foodparade se salátem z dýně
Moravskoslezský deník 25.9.2013 Baníčku, my jsme s tebou i v Hospodě U Druhé šance Ostrava - V televizní reality show z Ostravy nazvané Hospoda U Druhé šance, kterou vysílá dnes ČT…
Ústecký deník 20.9.2013 2 Do Ústí připlaval mečoun Trmice - Vážil zhruba pětadvacet kilogramů a jeho domovské moře omývalo břehy Itálie, do Trmic přicestoval kamionem.
Bydlení 8.9.2013 Pokrmy z čerstvých i sušených rajčat Rajčata už dnes nejsou jen sezonní záležitostí. Doporučuji však sledovat v obchodě na etiketách…
Bydlení 7.9.2013 Steak se sladkou zeleninou Že jste ještě nikdy nepřipravovali k masu přílohu, jejíž součástí by byl karamel a pomerančová šťáva? Je nejvyšší čas pustit se do toho!
Bydlení 1.9.2013 Oddejte se melounovému hodování Melouny jsou typické letní ovoce, ať už červený vodní meloun, nebo žlutý ananasový (zvaný také medový nebo cukrový). Obsahují velké množství vody a jsou…
Zlínský deník 16.8.2013 Grilujeme s Deníkem – Farmářské kuře Region - V seriálu Deníku a olomouckého foodie marketu Sklizeno vám dnes přinášíme jednoduchý…
Zdraví 12.8.2013 Krásné nehty žádají vitaminy Téma lámavých a třepících se nehtů bývá v ženských kolektivech často frekventované. Ženy si stěžují i radí navzájem. Je na místě navštívit nějakého…
Zlínský deník 11.8.2013 Grilujeme s Deníkem – klasický hovězí steak zdravě Region - V seriálu Deníku a olomouckého Sklizena přinášíme návod, jak připravit lahůdku z…
Bydlení 14.7.2013 Pokrmy z rybízu červeného i černého V červenci dozrává rybíz, ze kterého si můžeme připravit různé sladké moučníky a dezerty, ale i…
Pražský deník 4.7.2013 1 KOMERČNÍ SDĚLENÍ VIDEO: Grilování s Kozlem Praha - Grilování je ideální příležitostí, jak strávit s rodinou či přáteli příjemné chvíle plné dobrého jídla a pití. A čím jiným se odměnit než oroseným…
Bydlení 29.6.2013 Masové kuličky s bylinkami a citronem V receptáři se každý týden věnujeme tématům pro zahrádkáře, chovatele a pěstitele. A protože víme, že je mezi našimi diváky mnoho amatérských, ale přesto…
Krkonošský deník 30.5.2013 Houby a jak je využít v kuchyni? Pec pod Sněžkou - Krkonošský deník připravil spolu s HOTELEM**** HORIZONT v Peci pod Sněžkou seriál Rad odborníka na téma gastronomie. Dnes odpovídá Jiří…
Ekonomika 23.5.2013 Evropská komise nezakáže v restauracích doplňování lahví s olivovým olejem Brusel - Evropská komise odstoupila od návrhu zakázat na stolech v restauracích lahve s olivovým…
Zdraví 21.5.2013 Děti baví zdravě jíst, když vědí, jak na to Zdravá Pětka, tak se jmenuje unikátní vzdělávací projekt Nadačního fondu Albert. Je zaměřený na…
Ekonomika 17.5.2013 Unie chce v restauracích zakázat plnitelné lahve s olivovým olejem Brusel – Evropská unie chce v restauracích zakázat používání lahví a karaf s olivovým olejem, do…
Krkonošský deník 8.5.2013 Červená řepa získává stále větší oblibu Pec pod Sněžkou - Krkonošský deník připravil spolu s HOTELEM**** HORIZONT v Peci pod Sněžkou…