Čtenář reportér Poslat příspěvek 7.12.2022 Plněné medovníčky. Příprava bude bavit i děti, cukrovím nepohrdnou ani dospělí Pokud jste ještě nezačali, je nejvyšší čas začít připravovat vánoční cukroví. Na svátečním stole…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 3.12.2022 Oblíbené cukroví. Linecké koláčky potěší i mlsouny s alergií na lepek Hodí se jen tak ke kávě nebo k čaji, k posezení s přáteli i na vánoční stůl. Linecké koláčky v…
Zdraví 27.11.2022 10 Máte ji doma? Léčitel Mikolášek ženu uzdravil díky jedné obyčejné zelenině Jestli se snažíte jíst zdravě a neutratit za nákupy majlant, vyplatí se pořizovat českou sezónní…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27.11.2022 Buchtičky s krémem jsou nostalgickou dobrotou. Provoňte si jimi domov Buchtičky s vanilkovým krémem u nás potěší úplně všechny. Zkuste je, uvidíte, že děti i dospělí…
Za jídlem 21.11.2022 7 Sladká dobrota. Jak udělat dort, který bude vypadat jako čokoládový pařez Nepotřebujete žádnou zvláštní oslavnou příležitost, abyste upekli tenhle pařezový dort, jen chuť…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 13.11.2022 Podzimní mlsání, co zažene všechny chmury. Hruškový dezert si zamilujete Úplně nejvíce podzimní recept. Hrušky vařené v bílém víně s kořením a jemné, nadýchané těsto. Co…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 31.10.2022 Mini cheesecake: Zmenšená verze oblíbeného dezertu sklidí velký obdiv Připravte pro vaše děti tuhle sladkou, ale zdravou dobrotu. Uvidíte, že se po ní jen zapráší.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 15.10.2022 Cuketové halušky: Zdravá příloha, která nasytí i jako samostatné jídlo Urodily se vám letos krásné cukety a hledáte nějaký nový recept, jak tuto zeleninu využít na…
Rychnovský deník 14.10.2022 3 AKTUALIZUJEME Kynulo a kynulo. Těsto z korby náklaďáku zavalilo státovku z Hradce na Ostravu Kuriózní zátaras vznikl v pátek odpoledne u Třebechovic pod Orebem na výpadovce I/11 z Hradce…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 28.9.2022 Lívance od božské babičky: Vyzkoušejte fantastický recept z minulého století Recept na lívance, které máme moc rádi, pochází z kuchařského sešitu, který jsem zdědila po své…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 17.9.2022 Pizza z bramborového těsta: Je jednoduchá, rychlá a překvapí chutí Italskou pizzu známe všichni. Zkoušeli jste ale někdy vytvořit tradiční pochoutku z bramborového…
Za jídlem 14.8.2022 6 Švestkové knedlíky desetkrát jinak. Velkou roli hrají na Trnkobraní Období švestek trvá až do září a využití tohoto oblíbeného ovoce je víc než pestré. Ostatně…
Za jídlem 8.8.2022 Bublanina jako sen. Vláčnému a nadýchanému těstu dominuje ovoce Bublaniny bývají často dusivky. S tímto receptem s tajnou ingrediencí už ji ale nikdy nebudete…
Za jídlem 4.7.2022 Znáte píchanou buchtu? Je dokonalá, přitom tak jednoduchá Rychlá buchta na plech, která se po upečení propíchá vařečkou a zalije sametově jemnou…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27.6.2022 Vaříme s Deníkem. Nabízíme několik inspirativních receptů Máme pro vás pár tipů, co upéct nebo uvařit.
Za jídlem 20.6.2022 Péřová buchta: Sázka na jistotu, která potěší rodinu i návštěvu Jednoduchá buchta na plech s pudinkem a smetanou je ten typ dezertu, který chutná snad úplně všem…
Za jídlem 19.6.2022 13 Jahodové šílenství. Oblíbené ovoce chutná v panna cottě i v knedlících Léto s sebou přináší příjemných věcí - a dozrálé ovoce je jednou z nich. Snad nic nechutná…
Ekonomika 13.6.2022 6 Sezona začala. Velmi rané brambory jsou plné vitamínu C a skoro bez kalorií Na pulty obchodů již míří první letošní tuzemské velmi rané brambory. Od těch běžných se liší…
Za jídlem 10.6.2022 5 Jedinečné recepty na jahodové knedlíky: těsto lze udělat z jogurtu i tvarohu Ovocné knedlíky. Známe je ve spoustě variací. Sezonní ovoce v jemném těstě miluje snad každý.…
Hobby 21.5.2022 21 Vypadají jako sladké, ale nejsou. Zdeňka Poštulková peče zákusky z tvarůžků Štrúdl, kremroli, šáteček, dortík nebo roládu jste už jistě ochutnali. Pokušení dát si něco…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 15.5.2022 Recept na koblihy pečené ve fritéze a plněné marmeládou. Výsledek stojí za to Koblihy patří k oblíbeným pochoutkám dětí i dospělých. Pro zpestření chuti lze do marmelády…
Za jídlem 29.4.2022 Osm skvělých rad, jak nechat změknout máslo Někdy se rozhodneme péct na poslední chvíli, jindy zkrátka zapomeneme a máslo odpočívá v lednici.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 29.4.2022 Mazancové věnečky. Recept není žádná věda, výsledek pak ohromí I takhle můžou vypadat dvoubarevné minimazance. A nebojte se, je to zase úplně jednoduché.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27.4.2022 Máslové palačinky, kterým neodoláte. Recept je snadný a výsledek úchvatný Snadným receptem zaženete chuť na něco sladkého i potěšíte nečekanou návštěvu. Finanální zdobení…
Za jídlem 18.4.2022 5 Nevíte co s vejci po Velikonocích? Inspirujte se následujícími recepty Zbylo vám po Velikonocích spoustu vařených vajec a nevíte, co nyní s nimi? Přinášíme vám tak…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 18.4.2022 Tvarožník s borůvkami: snadný recept, který nadchne celou rodinu Snadný a lahodný zákusek potěší nejen po jídle. Jakmile ochutnáte, ujídat budete celý den. Tak…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 16.4.2022 Tip na Velikonoce: Potěšte koledníky sušenkami ve tvaru ovečky Velikonoce už pomalu klepou na dveře, těmito ovečkovými sušenkami tedy můžete klidně začít.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 14.4.2022 14 Mazanec třikrát jinak. Pochutnají si i alergici Mazanec k Velikonocům neodmyslitelně patří. Máme pro vás tři netradiční recepty, jak lze tuto…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 2.4.2022 Sladká terapie. Recept na šlehačkové donuty s ovocem a polevou Pečení je pro spoustu lidí něco jako terapie, tak to zkuste taky. Alespoň na chvilku přijdete na…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 14.3.2022 5 Svátky jara trochu jinak. Vsaďte na netradiční recepty Kraslice, pomlázky, výtečné pokrmy i rodinné tradice. Velikonoce už jsou za rohem a pomalu, ale…
Za jídlem 13.3.2022 12 Boršč, mamalyha i česneková buchta. Češi se od uprchlíků učí ukrajinská jídla Soužití Čechů a Ukrajinců prchajících před válkou může zpříjemnit společné vaření. O víkendu si…
Za jídlem 6.3.2022 2 Vynikající palačinky naslano: Skvělý videonávod, díky němuž to zvládne každý Kdo by nezbožňoval palačinky?! Mají je rády děti a pochutnají si na nich s radostí i dospělí.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 5.3.2022 Pudingoš si zamilujete. Recept na víkendovou dobrotu je bez kynutí Jestli jste přemýšleli, co upéct o víkendu, tak teď už to víte. Pudingoš je bez kynutí a…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 13.2.2022 Láska prochází žaludkem. Potěšte své milované sladkým srdcem Ať už je pro vás svátek lásky Valentýn nebo 1. máj, bude se vám tenhle recept hodit kdykoli, když…
Regiony 9.2.2022 18 V Beskydech připravují předchůdkyni pizzy. Těsto fermentuje až 72 hodin Až na oválný tvar a silnější korpus vypadají jako ty, na které je zvyklý takřka celý svět. Jen…
Frýdecko-místecký a třinecký deník 9.2.2022 18 V Beskydech vám připraví pinsu, předchůdkyni pizzy. Obě dnes slaví svůj den Až na oválný tvar a silnější korpus vypadají jako ty, na které je zvyklý takřka celý svět. Jen…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25.1.2022 Recept na snídani nejen pro děti: Palačinky s mixitellami, müsli a borůvkami Originální krém, müsli a ovoce pozvednou sladkou pochoutku o několik levelů výš. Náplň a posyp…
Karvinský a havířovský deník 22.1.2022 70 Není frgál jako frgál. Na Valašsku se pečou staletí Nepovedený koláč, nepodarek nebo také zdrcek či pecek. I tato spíše nelichotivá jména se kdysi…
Frýdecko-místecký a třinecký deník 22.1.2022 70 Není frgál jako frgál. Na Valašsku se pečou staletí Nepovedený koláč, nepodarek nebo také zdrcek či pecek. I tato spíše nelichotivá jména se kdysi…
Bruntálský a krnovský deník 22.1.2022 70 Z „nepodarků“ krajovou specialitou. Frgály se na Valašsku pečou staletí Nepovedený koláč, nepodarek nebo také zdrcek či pecek. I tato spíše nelichotivá jména se kdysi…
Moravskoslezský deník 22.1.2022 70 Není frgál jako frgál. Na Valašsku se pečou staletí Nepovedený koláč, nepodarek nebo také zdrcek či pecek. I tato spíše nelichotivá jména se kdysi…
Novojičínský deník 22.1.2022 70 Není frgál jako frgál. Na Valašsku se pečou staletí Nepovedený koláč, nepodarek nebo také zdrcek či pecek. I tato spíše nelichotivá jména se kdysi…
Opavský a hlučínský deník 22.1.2022 70 Není frgál jako frgál. Na Valašsku se pečou staletí Nepovedený koláč, nepodarek nebo také zdrcek či pecek. I tato spíše nelichotivá jména se kdysi…
Regiony 22.1.2022 70 Z „nepodarků“ krajovou specialitou. Frgály se na Valašsku pečou staletí Nepovedený koláč, nepodarek nebo také zdrcek či pecek. I tato spíše nelichotivá jména se kdysi…
Valašský deník 21.1.2022 70 Z „nepodarků“ krajovou specialitou. Frgály se na Valašsku pečou staletí Nepovedený koláč, nepodarek nebo také zdrcek či pecek. I tato spíše nelichotivá jména se kdysi…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 1.1.2022 Skořicové sušenky s pavoučky. Recept, který děti ocení Zapojte do pečení i své ratolesti, tohle je bude rozhodně bavit.
Za jídlem 28.12.2021 Plněné knedlíčky z celého světa. Znáte Xiaolongbao nebo Modak? K snědku jsou doslova po celém světě. Plněné knedlíčky totiž milují na všech kontinentech.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27.12.2021 52 Co ukusovat na Silvestra? Třeba slané pečivo, šneky, perníčky i cibulový koláč Určitě to znáte. Po vánočních svátcích je každý přeslazený a přejedený, přesto se blíží Silvestr…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 26.12.2021 52 Co ukusovat na Silvestra? Třeba slané pečivo, šneky, perníčky i cibulový koláč Určitě to znáte. Po vánočních svátcích je každý přeslazený a přejedený, přesto se blíží Silvestr…
Za jídlem 23.12.2021 Německé perníčky, které dnes slaví svátek. Dejte si pfeffernüsse Jsou nadýchané a měkoučké, zalité cukrovou glazurou a ozvláštněné špetkou pepře. Tradiční…