Za jídlem 7.2.2021 Rychlé tvarohové koblížky bez kynutí: recept je jednoduchý a výsledek skvostný Čerstvé koblihy jsou velmi oblíbené snad v každé rodině. Zkuste vytvořit variantu, kterou zvládne…
Brněnský deník 4.2.2021 Už chystá Vánoce. Zloděj v Kuřimi ukradl ozdoby a vykrajovátka na těsto Brzy začal s přípravami na Vánoce zatím neznámý zloděj. Začátkem tohoto týdne totiž v kuřimské…
Za jídlem 3.2.2021 Pudingoš s kakaem: chuťově i vzhledově vymazlený moučník Máte chuť na vynikající moučník od foodblogerky Markéty Chovanové? Vyzkoušejte pudingoš - závin z…
Za jídlem 24.1.2021 5 Veganský životní styl je filozofie, za kterou se vydává čím dál víc Čechů /RECEPTY/ Začněte nový rok odlehčeně. Inspirovat se můžete ve veganské kuchyni. Je nejen zdravá,…
Chomutovský deník 19.1.2021 Tip na zimní pečení: Koláč Clafoutis s jablky Pokud máte chuť něco si v této zimní době upéct, pak pro vás máme přichystaný recept na tradiční…
Za jídlem 17.1.2021 Chutné a rychlé. Domácí nudličky dají polévce nezaměnitelnou chuť Nudle do polévky. Můžete je koupit v obchodě, ušetří vám práci. Pokud však ochutnáte domácí nudle…
Olomoucký deník 7.1.2021 2 Osmiletý Honza z Uničova vyhrál klání o nejlepší vánočku. I díky hlasům z Itálie Uničovská vánočka zná svého vítěze za rok 2020. Přestože do soutěže se zapojily i zkušené…
Za jídlem 1.1.2021 10 Novoroční mlsání: čočka nemusí byt jen na kyselo, existují i sladké recepty Na Nový rok byste podle tradice měli jíst čočku, aby se vás držely peníze. Tuto zdravou luštěninu…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27.12.2020 Jak provonět o Vánocích domov a potěšit děti? Upečte jim perníkovou chaloupku K Vánocům neodmyslitelně patří i skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Pokud máte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27.12.2020 Jak provonět o Vánocích domov a potěšit děti? Upečte jim perníkovou chaloupku K Vánocům neodmyslitelně patří i skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Pokud máte…
Prachatický deník 24.12.2020 11 Klienti Domova Matky Vojtěchy mají luxusní nepečené cukroví Tradiční předvánoční soutěž o nejlepší Vánoční cukroví má za sebou další ročník. Tentokrát se…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24.12.2020 Jak provonět o Vánocích domov a potěšit děti? Upečte jim perníkovou chaloupku K Vánocům neodmyslitelně patří i skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Pokud máte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24.12.2020 Jak provonět o Vánocích domov a potěšit děti? Upečte jim perníkovou chaloupku K Vánocům neodmyslitelně patří i skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Pokud máte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 23.12.2020 Jak provonět o Vánocích domov a potěšit děti? Upečte jim perníkovou chaloupku K Vánocům neodmyslitelně patří i skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Pokud máte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22.12.2020 Jak provonět o Vánocích domov a potěšit děti? Upečte jim perníkovou chaloupku K Vánocům neodmyslitelně patří i skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Pokud máte…
Za jídlem 19.12.2020 Domácí kremrole: Upéct lze i méně tučné, příprava není složitá Jak na domácí kremrole? Zkuste recept od foodbloggerky Markéty Chovancové. Jsou méně tučné, než…
Za jídlem 17.12.2020 Klášterní rohlíčky: oblíbené vánoční cukroví trošku jinak Na vánočním stole by neměly chybět rohlíčky, oblíbené cukroví v českých domácnostech. Existuje…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 15.12.2020 23 Upečte si s dětmi perníkovou chaloupku. Patří k tradici Vánoc K Vánocům neodmyslitelně patří i skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Pokud máte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 14.12.2020 23 Upečte si s dětmi perníkovou chaloupku. Patří k tradici Vánoc K Vánocům neodmyslitelně patří i skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Pokud máte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 14.12.2020 23 Upečte si s dětmi perníkovou chaloupku. Patří k tradici Vánoc K Vánocům neodmyslitelně patří i skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Pokud máte…
Za jídlem 11.12.2020 Měkké vánoční perníčky. Tradiční cukroví, u kterého si zuby nevylámete Perníčky z tohoto těsta jsou hned měkké, vyladěné chuťově i konzistenčně. Tento recept od…
Za jídlem 5.12.2020 10 Sladké vánoční pohoštění: Nálož receptů, které potěší děti, dospělé i dietáře Letošní Vánoce budou kvůli pandemii koronaviru dost jiné, rodiny budou pospolu více než kdy jindy…
Za jídlem 21.11.2020 10 Mistr štramberských uší: Nebráním se modernizaci, ale chci zachovat tradici Jméno Ladislava Hezkého patří ke Štramberku stejně neodmyslitelně jako typické pochoutky, jež už…
Novojičínský deník 21.11.2020 10 AKTUALIZOVÁNO Mistr štramberských uší: Nebráním se modernizaci, ale chci zachovat tradici Jméno Ladislava Hezkého patří ke Štramberku stejně neodmyslitelně jako typické pochoutky, jež už…
Jičínský deník 19.11.2020 15 FOTO: Vánoční cukroví od sedmi statečných Novopacká střední škola gastronomie a služeb nehodlá zklamat odběratele vánočního cukroví. A tak…
Za jídlem 10.10.2020 7 Recepty s hruškami: ideální jsou do sladkých pokrmů, ale i k sýrům Hrušky jsou velmi oblíbené ovoce. Mají skvělou chuť, díky níž se hodí do mnoha dezertů, ale…
Českobudějovický deník 8.10.2020 32 Švestky ze Lhenic balí do bramborového těsta Jedinečné švestkové knedlíky zájemci ochutnávají na českobudějovických švestkových trzích.
Za jídlem 6.9.2020 5 Fantastické recepty z cukety: vykouzlit z ní lze hlavní jídlo i dezert Cuketa má v kuchyni využití na mnoho způsobů. Vyzkoušejte naše recepty na polévku, pečené placky,…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 4.9.2020 Žahúři v Jindřichově Hradci: Doba adventu Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 28.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka ozdobená tvarohem a jahodou Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 28.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka ozdobená tvarohem a jahodou Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 28.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka ozdobená tvarohem a jahodou Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 23.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 21.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Slovácký deník 13.7.2020 5 Pro Irenu Burdovou je perníkářství zaměstnání i koníček Perníkářství je staré řemeslo, které je spjato včelařstvím. Jednou z hlavních surovin perníků je…
Za jídlem 11.7.2020 6 Recepty na sladká pokušení. Z jahod či třešní lze vykouzlit pohádkové pokrmy Sezona jahod a třešní je krátká. Lidé však neponechávají nic náhodě a dávají je často zmrazit,…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 7.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 7.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 7.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Za jídlem 6.7.2020 5 Jedinečné recepty na ovocné knedlíky: těsto lze udělat z jogurtu i tvarohu Ovocné knedlíky. Známe je ve spoustě variací. Sezonní ovoce v jemném těstě miluje snad každý.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 6.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 4.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 4.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 4.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 4.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 4.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 4.7.2020 Čtenáři vaří: Celozrnná palačinka Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí…
Podnikání 22.6.2020 10 Dobrý chleba? Ten potřebuje dostat pecku! Když v roce 1999 Antonín a Marie Malenovi zakládali rodinnou pekárnu v Jaroměřicích nad Rokytnou,…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 29.5.2020 6 Žahúři v Jindřichově Hradci. Unikátní kuchařka provede bramborovou historií Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny…