Věda 29.11.2022 27 Gumoví medvídci budoucnosti? Mohli by být z kapra, domnívají se čeští vědci Jak využít ekologicky a ekonomicky zbytky z kapra? Nad tím bádají vědci ve Zlíně. Produkty, které…
Za jídlem 19.6.2022 13 Jahodové šílenství. Oblíbené ovoce chutná v panna cottě i v knedlících Léto s sebou přináší příjemných věcí - a dozrálé ovoce je jednou z nich. Snad nic nechutná…
Za jídlem 13.3.2022 Recept na srdíčkový koláč. Potěší jak vzhledem, tak chutí Tu sametovou konzistenci musíte vyzkoušet. Bílá část je nepečená, dospodu můžete dát rozdrcené…
Za jídlem 14.12.2020 Panna cotta. Smetanovou dobrotu původem z Itálie připravíte velmi snadno Panna cotta je italský smetanový dezert z oblasti Piemontu. Jeho příprava snadná, recept na…