Sedmadvacetiletý Murray se jako pravý Skot ženil v tradičním kiltu modro-zelené barvy, k oltáři ho doprovodil starší bratr Jamie a bývalý britský tenista Ross Hutchins.

Nevěsta na obřad přijela v dlouhých bílých šatech s tříčtvrtečními rukávy pošitými perličkami od Jenny Packhamové s dlouhou vlečkou v doprovodu čtyř družiček.

Searsová a její urážka BerdychaKim Searsová se zapsala do paměti tenisových fanoušků, když letos během semifinále Australian Open urážela Tomáše Berdycha, soupeře svého milovaného. Na tribuně křičela: "Tady to máš, zas… Čechu, ty sr…"

Mezi svatebními hosty nechyběli mimo jiné bývalý čtvrtý hráč světa Tim Henman s manželkou, někdejší světová dvojka Alex Corretja či současní hráči Jean-Julien Rojer a Colin Fleming.

Po ceremoniálu odjeli novomanželé se svatebčany a pozvanými hosty na oslavu do sídla Cromlix, které vítěz Wimbledonu a US Open v roce 2013 koupil a proměnil v luxusní hotel.

Svatbu však pořádně poznamenala jedna tragédie. Při zkoušce (konané v pátek) zkolaboval přímo u Murrayho svatební fotograf Gordon Jack.

"Stál jen krok od něj, když se to stalo. Murray byl znepokojený, potom jej z místa odvedla ochranka," informují britská média.

Deník Daily Mail později - několik hodin po obřadu - přinesl zprávu o tom, že známý fotograf utrpěl infarkt a zemřel v nemocnici.