Logo Deník

Ochutnávka hmyzích specialit

Akce již skončila

Petr Ocknecht je první kuchař v České republice, který předvádí a učí ve spolupráci s MZLU Brno o Entomofágii. Je spoluautor kuchařky Kuchyně hmyzem zpestřená. V rámci EKOodpoledne na Moravském náměstí si pro Vás připravil následující menu: - Cvrček na másle - Zophobas na chilli - Smažený šváb - Bourec morušový na curry omáčce VSTUP I OCHUTNÁVKA ZDARMA.

15. 9.  (16:00–18:30)
Moravské náměstí, Brno-střed
SDÍLEJ:

AKCE V OKOLÍ

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

https info

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT