Ale nejen to. Každý den po dobu celého měsíce dubna se na www.denik.cz/zahradkari můžete začíst do seriálu o zahradničení v panelákovém bytě, na zahradě u rodinného domu a najdete zde i speciální sekci článků zaměřených na to, jak zahradničit s dětmi.

Celý duben se tak budeme na Deníku.cz, ale i v tištěných novinách, věnovat zahradničení ve všech jeho podobách. Připravili jsme pro vás také perličky v podobě seriálu o léčivých bylinách, nebo pěstování bonsají. Pro naše předplatitele chystáme také dárky spojené se zahradničením. V rámci seriálu můžete získat i předplatné časopisu Receptář, ke kterému doručujeme i jeho sezonní Speciály.

Navíc si můžete za své věrnostní body objednat i Edice Receptáře, které se věnují pěstování květin, ovoce či zeleniny doma i na zahradě. Edice Balkony a terasy poradí, jak získat úrodu na malém prostoru, Květiny našich babiček je další název Edice, která vám udělá radost a pomůže k výběru tradičních odolných rostlin doma i venku.

Můžete si však zvolit i další Edice zaměřené na zahradničení jako je Pěstujeme ze semínek, Zahrádkářův rok, Zelenina, Choroby a škůdci a další. Nabídku doplňuje předplatné i na časopis Dům a zahrada. Naši současní předplatitelé si však mohou vybírat i další dárky z věrnostního programu. Nyní je největší zájem o elektrický zubní kartáček nebo bezdotykový teploměr. Věrnostní body získává každý předplatitel Deníku po úhradě předplatného. Všechny dárky a předplatné za věrnostní body naleznete na adrese Mojepredplatne.cz nebo si je můžete objednat telefonicky na 272 015 015.