Ani jedno z nejznámějších českých lyžařských středisek, Špindlerův Mlýn v Krkonoších, neprožilo z hlediska návštěvnosti zrovna nejlepší víkend. Před týdnem v sobotu tam lyžovalo zhruba 10.000 lidí, ale tuto sobotu jich přišlo asi třikrát méně. Počasí vlekařům nepřálo, dorazila obleva, mlha a místy pršelo. Podobně na tom byl i Ski Park Červená Voda v Orlických horách. Přitom jak v Krkonoších, tak v Orlických horách stále leží na některých místech kolem metru sněhu. Třeba v krkonošském Harrachově počítají s ukončením sezony až v polovině dubna.

Ve střediscích Jizerských hor leží na sjezdovkách až 110 centimetrů sněhu. Jeho kvalitu ale zhoršil sobotní déšť, takže i tam byla návštěvnost o víkendu slabá. V okolí Božího Daru v Krušných horách jsou podle tamního infocentra stále v provozu všechny sjezdovky a sjízdné jsou i desítky kilometrů běžeckých stop. Návštěvnost ale zkazila mlha a déšť.
Šumava rovněž pořád nabízí dost sněhu. Například na Lipně mohou lidé využívat všechny sjezdovky, provozovatelé už ale neupravují běžkařské trati. Jak tamní středisko, tak třeba Kvilda prý vydrží v provozu přinejmenším do konce měsíce. I Špičák hlásí až 70 centimetrů sněhu, ale návštěvníků přesto Šumavě ubylo.

Ani na svahy moravských Beskyd a Jeseníků se lyžaři příliš nehrnuli. Podle provozovatelů středisek byla návštěvnost podprůměrná. Například Ski Karlov v Jeseníkách ovšem stále hlásí dobré sněhové podmínky, oteplení nezničilo ani běžecké stopy. I v Beskydech jsou navzdory oteplení běžecké stopy sjízdné, ale v nižších polohách už obleva trasy poničila.
Ve středních Čechách mohou lidé ještě lyžovat ve většině areálů. Mimo provoz je pouze středisko v Kvasejovicích u Sedlce-Prčice, které je odkázáno na přírodní sníh. I tento region stejně jako ostatní kraje postihl propad návštěvnosti.