Chcete vědět, kdy nechodit před Vánoci nakupovat a vyhnout se tak frontám? Nebo jaké jsou nejlepší a nejhorší dárky? Pak jste tu správně! Webové zpravodajství Deníku a všechny jeho okresní mutace vám dá nejvíc aktuálních a užitečných informací z vašeho okolí. A nyní navíc v novém kabátě. Okresní weby Deníku mají od úterka 11. prosince novou podobu.

„Zvolili jsme jednoduchý a přehledný design, který čtenářům usnadní orientaci. Ale hlavně: přinášíme ověřené, důvěryhodné informace, na které se můžete v každé části Deníku spolehnout,“ říká ředitel redakcí Deníku Roman Gallo.

Zde je ochutnávka toho, co budeme nově nabízet: 

Každé úterý – Pohled za kulisy

Zkoumáme zákoutí velkého i malého sportu. Víme například, jaké rituály a talismany nosí štěstí českým hvězdám. Atraktivní téma pak zpracujeme do poutavé grafiky.

Trpasličí pes i plyšák Kuky. Známe rituály a talismany českých sportovců

Každou středu -  Férově, nezaujatě

Černá a bílá. Každý týden téma, které štěpí společnost. Vyslechněte i své oponenty. Deník nabízí shrnutí argumentů z obou stran.

ČERNÁ A BÍLÁ: Smí hospodský vykázat děti?

Každý čtvrtek - Skutečné příběhy, které žijeme

Příběh Deníku. Naše síla je v regionech. Právě zdejší příběhy objevujeme. Píšeme o vás, o vašich sousedech. Zajímá nás, proč na Karlovarsku mizí vesnice. A jak se na Ostravsku vede propuštěným horníkům.

Jak žijí horníci na Ostravsku? Je po nich poptávka, šachty nabízejí benefity

Každou sobotu -  Váš (náš) život v číslech 

Datový mág Deníku Aleš Vojíř přináší nevšední pohled na data, čísla, statistiky. Umí v nich skvěle číst a vy se tak dozvíte, kdy před Vánoci nechodit nakupovat, nebo jak a kde vysychá Česko. Anebo kde si dát největší pozor na českých silnicích.

Typická ojetina? Dvanáct let stará se 140 tisíci kilometry. Nejčastěji octavia

Přejeme Vám příjemné čtení a pěknou zábavu s naším novým webem.