VIDEOSOUHRN SPUSTÍTE ZDE:

Zdroj: Redakce

Pátek byl ve znamení osudů.

Policie zpečetila osud pětice zlodějů z Valašska, kteří se specializovali na octavie první a druhé generace. Ukradené automobily byli schopni během několika hodin kompletně rozebrat na náhradní díly. Nelehký osud má jediná silnice, která spojuje Malou Úpu na Trutnovsku se zbytkem republiky. Pokud není zrovna zavátá sněhem, postihne ji jiná kalamita, jako třeba nyní v podobě vichřice Xavier.

Videosouhrn Deníku – neděle 1. října 2017
Mytí dívčích nohou a otužilci v jeskyni: prohlédněte si nejlepší videa dne

ČSSD vložila svůj osud do rukou Lubomíra Zaorálka. A co je podle něho nejdůležitější? Abychom přestali být zemí levné pracovní síly, abychom svou konkurenceschopnost postavili na své nápaditosti, šikovnosti a tradici. Opava si ve druhé poločase fotbalového zápasu proti Plzni vytvořila slušný tlak. Osudným se jí stal nešťastný třetí gól, za který si mužstvo alespoň podle brankáře mohlo tak trochu samo.

Rány osudu rodičů, kteří zjistili, že jejich dcera trpí vzácným Rettovým syndromem, se snaží zhojit organizace Rett Community. Pomocí ji v tom může i osvětová výstava fotografií. Osud se usmál na Angeliku Kostyshyovou, která vyměnila rodnou Ukrajinu za Ústecko. Vyhrála totiž soutěž Miss léta 2017 a najednou se jí otevřel svět.

Videosouhrn Deníku 26. září 2017
Doubický vrah u soudu a honička s narkomany: prohlédněte si nejlepší videa dne