Debata, které se zúčastní Bohuslav Sobotka, Andrej Babiš, Pavel Bělobrádek, Miroslav Kalousek, Petr Gazdík, Petr Fiala a Vojtěch Filip, se uskuteční ve čtvrtek 29. září od 11.30 do 13.00 hodin.

Dotazy může klást i široká veřejnost prostřednictvím webových stránek Deníku ZDE

„Politiků se budeme ptát na regionální témata, ale chceme se věnovat i zásadním celostátním problémům, které hýbou společností a nepochybně ovlivní i rozhodování voličů. Jedná se o téma bezpečnosti, vztahu k Evropě a ekonomická témata," doplnil Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Deník je nejčtenější zpravodajský titul v deseti krajích ČR. Podle aktuálních výsledků Media Projektu čte Deník nejméně jednou za dva týdny více než 2,3 milionu čtenářů.

VLTAVA LABE MEDIA a.s. je druhé největší české vydavatelství s tržním podílem 17 % trhu. Je součástí investiční skupiny Penta Investments, do které patří i největší slovenské vydavatelství News & Media Holding. Kromě Deníku vydává lifestylové tituly Glanc, Story, Gurmet, Kondice, National Geographic, dvouměsíčník Kreativ Praktická žena, tradiční tituly Týdeník Květy, Vlasta, Překvapení, Magazín Šíp a měsíčník Dům a zahrada. VLTAVA LABE MEDIA vydává největší počet televizních časopisů TV magazín, TV star, TV mini, TV expres, TV sport a Křížovkářský TV magazín. Součástí portfolia jsou onlinové tituly www.denik.cz, www.dotyk.cz, www.kafe.cz a www.cars.cz.