Na svém profilu tito administrátoři titulují studentku jako kriminálnici, zlodějku z Hlavního nádraží a také amatérskou uživatelku drog, která začala program s názvem „Delfíní osvěta". Při němž jsou podle autorů stránky uživatelům drog dávány správně namíchané drogy a česká společnost na toto skočila a celou událost bere kladně. „Změňme společnost a odporem proti Delfíní osvětě proveďme blokádu Barbory pohřbu, vykopejme Barboru a znovu ji zabijme a poté až znovu zakopejme," vyzývá skupina.

Proti profilu bojuje nespočetná skupina uživatelů Facebooku, v čele s Týdeníkem Policie. „Opětovně vás prosíme, klikněte na tuto stránku a v ní na tlačítko Nahlásit. Pomozte slušným občanům nechat smazat tuhle absurdní stránku. Děkujeme," vyzývají.

Již v úterý Týdeník Policie děkoval za spolupráci všem, kteří se podíleli na nahlášení nevhodného obsahu u stránky, která oslavovala smrt mladé studentky na plese. Administrátoři Facebooku vždy po několika desítkách nahlášení nevhodného obsahu danou stránku smažou, stejně tak se tomu stalo i v tomto případě.