Právě on policistům v pondělí oznámil, že ženu nalezl bez známek života. Více policistům řekla dnešní soudní pitva. Právě na základě jejich výsledků, policisté druha zesnulé ženy umístili vcele předběžného zadržení snávrhem na vazbu. Viní jej ztrestného činu ublížení na zdraví. Co, konkrétně se vdomě stalo, mluvčí zatím nesdělila.

Informaci o smrti třiačtyřicetileté ženy obdrželi policisté vpondělí 22. října. Případ prošetřovali jako podezřelé úmrtí. Podle oficiálního sdělení krajské policejní mluvčí Dagmar Bednarčíkové ženu našel vdeset hodin dopoledne vobývacím pokoji rodinného domu vButovicích, místní části Studénky, její druh.

„Přivolaný lékař zjistil hluboké řezné poranění v oblasti pravého spánku. Policisté doposud nevyloučili cizí zavinění,“ uvedla krajská policejní mluvčí a doplnila, že příčinu smrti by měla určit nařízená soudní pitva.

Policisté intenzivně zjišťují, jak vlastně ke zranění ženy došlo, na případ ale uvalili informační embargo. Důvodem jsou zřejmé nejasnosti, což nepřímo potvrdila i policejní mluvčí vyjádřením, že policie nevylučuje cizí zavinění.

Podle informací které se Deníku podařilo získat, je vpodezření právě semačtyřicetiletý oznamovatel. Sženou údajně večer před její smrtí popíjel. Kčemu vbytě došlo, ví už jen on sám. Je možné, že žena upadla a on jejímu zranění nevěnoval patřičnou pozornost. Více policistům napoví právě pitva, která by je měla nasměrovat.

Podle informací městské policie ve Studénce ale pár zřejmě nepatřil kproblémovým. „Pokud si vzpomínám, tak jsme tam neměli žádný výjezd kvůli nějakému přestupku či oznámení,“ sdělil velitel studéneckých strážníků Dalibor Klement.