Generální ředitel televize Barrandov tak reagoval na informace týkající se finančních výsledků jeho podnikání, které odvysílala Česká televize v pořadu 168 hodin. Podle zmiňované reportáže, která byla odvysílána 20. ledna, přesáhly dluhy společnosti Barrandov Televizní Studio celkový majetek, o to o 114 milionů korun.

Majitel TV Barrandov Jaromír Soukup
ČT podala trestní oznámení na TV Barrandov. Jsem rád, uvedl Soukup

„Mít úvěry na provoz a investice je úplně normální věc a mají je skoro úplně všechny firmy. Pokud tedy nemají takové zisky, aby jim stačily na investice a na celoroční provoz. Ostatně kdyby to tak nebylo, tak by se celý ten bankovní sektor mohl jít klouzat,“ reagoval na reportáž podle serveru České televize Soukup.

Trestní oznámení Soukup podal jak na Českou televizi, tak na jejího ředitele Petra Dvořáka a moderátorku Noru Fridrichovou. Zároveň podává podnět Radě pro rozhlasové a televizní vysílání a Radě České televize.

„„Generální ředitel České televize Petr Dvořák je zodpovědný za obsah, nese tedy plnou odpovědnost za to, že redaktoři a editoři jeho stanice se dopustili lživých a manipulativních výroků, které dlouhodobě poškozují dobré jméno mých firem,“ uvedl Soukup podle portálu MediaGuru.cz.

Majitel TV Barrandov Jaromír Soukup
Z moderátora politikem. Soukup založil vlastní hnutí, chce bojovat s korupcí