Lucie Pečenková
Kolín, mateřská dovolená
Mám velmi dobré zkušenosti. Na kolínskou nemocnici nedám dopustit. Mluvím hlavně o zdejší skvělé porodnici a vynikajícím dětském oddělení. Tam jsou odborníci na svém místě.


Eva Podařilová
Příbram, na mateřské dovolené
Nejvíc zkušeností mám s porodnicí a tu musím opravdu velmi pochválit. Je tam vynikající péče, ochota a skvělá úroveň. Vlastně jsem nikdy s žádnými lékaři neměla špatnou zkušenost.


Pavel Szikora
Kolín, důchodce
Do nemocnice chodím poměrně často a nemůžu si stěžovat. Líbí se mi přístup mladých doktorů, je to o něčem jiném než stará liga. Ani proti poplatkům nic nemám, za všechno se platí, všechno je drahé.


Marcela Vávrová
Kladno, prodavačka
Sama mám zkušenosti pouze s gynekologicko-porodnickým oddělením, a tam to bylo docela dobré. Moje maminka ale dlouhodobě ležela na urologii a tam se o ni starali opravdu skvěle.


František Marek
Mladá Boleslav, důchodce
Se zdravotní péčí jsem opravdu nikdy žádný vážný problém neměl. Mám zdravotní problémy, v současné době se objevily problémy s kolenem a doktoři se o mě starají velmi dobře.


Kateřina Dlouhá
Kladno, úřednice
Zrušením pohotovostí je větší tlak na úrazovou ambulanci, a tak se občas stane, že tu nejsou zrovna příjemní. Naštěstí ale žádné zdravotní komplikace nemívám, takže nemocnici nemohou příliš soudit.