K tragédii došlo v obci Bystrička poblíž Martina na severu Slovenska. Po telefonátu policisté šli oznámení ověřit do rodinného dvojdomu, jak udal předpokládaný pachatel, a nalezli tři zastřelené oběti. V postelích ležely mrtvé 84letá teta a 13letá dcera Martina. Druhou dceru, 15letou Veroniku, objevili v jiné části domu na zemi.

Všechny oběti podle server čas.sk zemřely střelou do hlavy. Policisté prý připustili, že se některé před zastřelením bránily.

Podezřelý Martin Káňava pracoval v minulosti pro finanční policii, ale z místa odešel před deseti lety. Zřejmě vražednou pistoli ráže 9 mm Luger vlastnil legálně.

Matka zmizela před 12 lety

Matka obou dívek zmizela za záhadných okolností před dvanácti lety a od té doby ji nikdo neviděl. Vychovávala je právě jejich teta, podle některých médií jejich kmotra, která se rovněž stala obětí vraždy.

Nehybné tělo 49letého Káňavy našli policisté s prostřelenou hlavou dnes brzy ráno na posedu u řeky mezi obcemi Bystrička a Turčiansky Peter v okrese Martin, napsal server SME.sk. Vedle mrtvoly ležela pistole. Výstřel prý zaslechli pátrající policisté už hodinu po půlnoci.

Motiv činu zatím není jasný. Není ani známo, že by muž po sobě zanechal nějaký dopis.

ČTĚTE: Expolicista prý zastřelil na Slovensku své dcery a jejich tetu