Legendární britský kytarista bydlí na západě Londýna ve čtvrti Kensington v domě Tower House, který patří na stejný seznam významných britských staveb jako například Buckinghamský nebo Westminsterský palác. Williams se před lety nastěhoval na vedlejší adresu a kvůli plánovaným změnám na pozemku se s ním Page pře už více než pět let. Má obavy, že výkop zásadně poškodí jeho sídlo.

Místní úřady v prosinci stavbu povolily s několika podmínkami, například že bude nezávisle sledována intenzita vibrací a přesun půdy. Nato přišel úředníkům ke zvážení podnět podepsaný pouze jménem Johny, který popisuje údajné provokativní Williamsovo chování. Když podle dopisu zpěvák vidí, že je Page na své zahradě, pustí si nahlas hudbu Black Sabbath, Pink Floyd či Deep Purple, což prý kytaristu Led Zeppelin dráždí.

Catherine Deneuveová.
Herečka Catherine Deneuveová v lednové aukci prodá přes 300 modelů

"Objevily se také zprávy, že se Robbie Williams převlékl za ikonického zpěváka a frontmana Lez Zeppelin Roberta Planta, vzal si dlouhou paruku a pod tričko si nacpal polštář, aby napodobil či zesměšnil pivní břicho, které pan Robert Plant získal ve vyšším věku," uvádí se v dopise.

Jeho autor naznačuje, že by tyto informace mohl úřad zvážit v případném odvolacím řízení o povolení Williamsovy stavby.

Zpěvákova mluvčí se podle britského deníku nechala slyšet, že pisatelova tvrzení jsou "zcela vymyšlená a nesmyslná".

Kanadská ministryně zahraničí Chrystia Freelandová přivítala Rafah Kunúnovou na letišti v Torontu.
Saúdskoarabská dívka, která uprchla před rodinou, dorazila do Kanady