Tou na různých sebepoznávacích seminářích, meditacích a výcvicích prošly stovky účastníků, kterým se tím změnila k lepšímu kvalita života, několikrát až do úrovně zázraku. Po průchodu zážitkem blízké smrti (květen 2014), kterému předcházela i velká změna v osobním životě (rozchod, stěhování), rozpadu všeho, o co se mohla do té doby v životě opřít, dokázala vše pustit. A začít znovu v nové kvalitě života.

Přijmout nové jméno a následovat dále své poslání. To zahrnuje především učení a provázení lidí k poznání podstaty toho, kdo ve svém nitru jsme. Má ráda otevřený dialog v mezináboženském a kulturním rámci. Je spojena s mystikou (křesťanství), učením advaity(hinduismus) a dzogchenem (budhismus). Je zaměřená na práci v nitru, vliv mysli a řeči na kvalitu života. Stále zkoumá a pracuje s mysteriem početí a smrti. Nyní věnuje energii své osobní transformaci a se svým partnerem strukturování vize pro změnu společnosti.

Působí v ČR, ale čím dál více i v zahraničí. Zajímá ji filantropie a rozvoj štědrosti. V tom všem zvládla vychovat dceru, které je nyní již 26 let. Od roku 2017 je babičkou vnuka. Vše co učí, také sama pravdivě žije. Je ženou nové doby, která umí skloubit práci, duchovní rozměr života, rodinu i osobní život. A ještě s obrovským soucitem přistupovat k druhým i celému světu. Svým životem provokuje, inspiruje druhé k nacházení nových perspektiv v žití Života.

Hlasovat pro ni můžete ZDE.