Když čtyřicetiletý řidič kamionu z Velké Británie rozvážel zásilku nových Range Roverů po jednotlivých dealerstvích, netušil, že dá světu nahlédnout na vůbec první SUV Velar ve variantě kabriolet.

Vtípky ovšem stranou. Po vyložení několika aut ze spodních pater svého přívěsu v Boltonu bohužel řidič zapomněl po cestě k dalšímu prodejci snížit nákladovou plochu transportéru, aby se na dálnici poblíž Salfordu vešel pod nižší brány a mosty.

Pro ochranu identity řidiče byly bohužel části záběrů policií rozmazány.
Řidič Tesly seděl při jízdě na místě spolujezdce, spoléhal na „autopilota"

Do jednoho nízkého přejezdu pak vrazil právě Velarem, který byl na přívěsu nejvýše. Střet s betonovou překážkou celou střechu nového SUV kompletně dekapitoval. Z podřené kapoty lze přibližně vidět, v jaké výšce byla nejnižší úroveň mostu.

Poškozena byla i další dvě auta na přívěsu, ačkoliv ne tak drasticky jako červený Velar. Odlétající trosky z vozů nakonec poničily i náklaďák jedoucí za kamionem s Range Rovery. Nikomu se ale naštěstí nic nestalo.

Nešťastný řidič je však nyní policí vyšetřován pro nepozornost při řízení, přičemž na svého chlebodárce asi taky neudělal zrovna dojem.