Chtěli bychom vidět i záběr z kabiny autobusu. Zručná řidička totiž musela mít plné ruce práce, aby několikatunový dvoupatrový autobus neskončil v autě, které se při silném sněžení a špatné viditelnosti rozhodlo na silnici otáčet přes oba pruhy.

Řidička autobusu Charmaine Laurie, jak píší skotské noviny Edinburgh News, kvůli špatnému počasí spatřila automobil před ní až na poslední chvíli a urychleně stočila autobus do protějšího pruhu, když v tom vozidlu hromadné dopravy ustřelil na sněhu zadek.

Jaguar I-Pace.
Jaguar představil svoje první elektrické auto. I-Pace má 400 koní a ujede 480 km

I s touto nepříjemností si ale řidička poradila a ve vzdálenosti několika centimetrů se zdárně propletla kolem auta v protisměru.

Všechno natočil řidič dalšího vozu, který pro jistotu zastavil u krajnice, když se auto před ním rozhodlo otáčet přes celou silnici. Jeho reakce ve chvíli spatření rozjetého autobusu skvěle popisuje nebezpečnost celé situace.

Nic se naštěstí nestalo, ani plechy nebyly pomačkány a dvoupatrový bus nakonec v klidu projel okolo a pokračoval na další zastávku. Jako by se nechumelilo…

Zdroj: Youtube