Nejedná se přitom o nějakou boční uličku, ale o rozkopanou hlavní dvouproudovou silnici v lokalitě Koloredovského mostu ve Frýdku-Místku. Na vyfrézovaný úsek s číhajícím hlubokým výmolem řidiče upozorňovala pouze značka „nerovnost vozovky“ a dle místních řidičů rychlostní limit snížený na 30 km/h.

Pokud však někdo „vletěl“ třicetikilometrovou rychlostí do zmiňovaného výmolu, nejspíš si zničil nápravu nebo minimálně utrhl výfuk – jak ukazuje video ze 17. května, kdy navíc pršelo a hloubku díry v silnici bylo tedy těžké odhadnout. Pouhá kaluž, řekli byste si.

Medvěd vnitřek vozu totálně zdemoloval.
VIDEO: Takhle dopadl interiér auta po návštěvě medvěda

I v rychlosti chůze ale některých vozům dělalo problém, vtipně nazvaný „Taxisův příkop“, projet bez úhony. Takřka každé druhé auto škrtlo podvozkem, výfukem nebo nárazníky o zem. Video od jistého Ivana Smetany je mimochodem pouze sestřihem z celkem 11 minut dlouhého záběru, kde si řidiči ničí svá auta.

Tehdy už na místě pochopitelně nebyli přítomni žádní cestáři, takže jednoduché vysypání „příkopu“ pro hladší a rychlejší průjezd vozidel neměl kdo obstarat. Natočené video tak může nakonec řidičům posloužit alespoň jako důkaz, že stav vozovky byl opravdu nepřípustný k jakékoliv jízdě.

Zdroj: Youtube