Takhle vyhrocený konflikt mezi dvěma dřívějšími partnery sice může vypadat jako scénář nějaké šílené komedie, ale pro přihlížející řidiče na dálnici Interstate 95 v Miami byl tuto neděli doopravdy realitou.

Celou situaci natočil jeden z okolo jedoucích šoférů. Záběry z mobilu ukazují rychle jedoucí Mercedes, na jehož kapotě leží muž a zároveň telefonuje. Později se ukázalo, že volal polici na svou bývalou přítelkyni Patreshi Isidore uvnitř auta, která jednoduše nechtěla zastavit.

Zařízení na zakrytí registrační značky.
Řidič si při jízdě kolem radarů zakrýval poznávací značku. Stejně dostal pokutu

Potyčka dle zpravodajské stanice CBS vznikla poté, kdy chtěl muž zabránit expřítelkyni v používání jeho Mercedesu. Žena totiž vlastní vůz nemá a autem bývalého přítele dříve vyzvedávala jejich společnou dceru od příbuzných.

V rámci protestu si tedy muž lehl na kapotu svého auta. Expřítelkyni to však nezastavilo a s člověkem na autě normálně odjela. Neráčila se zastavit ani po nájezdu na dálnici. Video televize CBS pak kombinuje právě záběry okolního řidiče a onen telefonát policistům z kapoty vozu.

Policie nakonec ženu bezpečně zastavila, muži se tedy naštěstí nic nestalo. Isidore teď hrozí řada obvinění včetně ohrožení z nedbalosti.

Zdroj: Youtube